Президентът ще открие академичната година в Шуменския университет

  • 10 септември 2018 07:13

  • 739
  • 1
Президентът ще открие академичната година в Шуменския университет
©

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще посети днес Шумен, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Президентът ще проведе среща от 09.20 часа в сградата на Общината с кмета на Шумен Любомир Христов и с общинското ръководство.

В 10.05 часа държавният глава ще проведе среща с ректора на Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“ проф. д. и. н. Георги КолевГеорги Колев Георги Колев е завършил Висшия институт на МВР през 1991 г. Бил е стажант съдия в Софийския градски, след което ще участва в церемонията по откриването на академичната година в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“.

В Шумен Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще посети и Центъра за преодоляване на терористични атаки, Центъра за предотвратяване на кризи, бедствия и аварии, създаден със съдействието на Центъра за изследване, изграждане и усъвършенстване на способностите на НАТО за управление на кризи и реагиране при бедствия в България, както и „Център Сименс“.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
739 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.09.10 | 08:42

1
няма ли да посети някоя детска градина децата да му пеят песнички

Добави коментар

Водещи новини