Караянчева: Коалиционен съвет решава утре за трите министерски оставки

  • 09 септември 2018 14:03

  • 2022
  • 3
Караянчева: Коалиционен съвет решава утре за трите министерски оставки
© Булфото (архив)

На коалиционен съвет утре вечер се очаква да стане ясна съдбата на тримата министри, подали оставки заради тежката катастрофа край Своге, каза днес в Чипровци председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Тя определи министрите като "много успешни".

Всяка парламентарна група има правото да реши дали да подкрепи или да отхвърли определено предложение за министър, каза Караянчева и прогнозира, че "следващата седмица ще бъде интересна".

Подаването на оставката е политически акт, а приемането вече е съвсем друга тема. Колегите достойно постъпиха и подадоха оставки. Дори и други да дойдат, ще продължат тяхната работа, защото те бяха много успешни министри и са все още много успешни министри, добави Караянчева, цитирана от БНР.

Председателят на НС посети Чипровци по повод честването на 330 години от избухването на Чипровското въстание.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2022 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
гост

2018.09.09 | 17:57

3
Като са толкова успешни/едва ли ти си човека дето може да даде такава оценка/,защо Борисов им иска оставките и нима не знаеш,че парламента няма как да отхвърли оставките им,много често взехте да бламирате председателя на партията си и премиер
ДЕМОКРАТ

2018.09.09 | 17:09

2
Другарко Караянчева посочи ми един кадърен министър в сегашния ви кабинет !!

2018.09.09 | 17:05

1
Какво толкова ще решавате ???? Махайте ги всички , защото са некадърни и за нищо не стават !!!

Добави коментар

Водещи новини