Има информация за всяка една цистерна с гориво, която влиза в страната

  • 27 февруари 2019 15:47

  • 1604
  • 4
Има информация за всяка една цистерна с гориво, която влиза в страната
©

Оперативно съвещание на МВР се проведе днес в сградата на ГД „Национална полиция“ . Темата на работния формат е противодействие на контрабандата на горива. Координационното съвещание е на ниво областни дирекции, заяви вътрешният министър Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, пред журналисти.

Искаме да продължим с проверките на местата, които се занимават с прождаба на горива. Направихме анализ на свършеното до момента, начертахме посоките, по които трябва да се работи, заяви Маринов. Резултатите до момента бяха представени от Георги Чергов.

През последните години се опитваме да обединим усилията на всички контролни органи, за да повишим събираемостта на данъци и акцизни стоки. По отношение на темата работа по линия горива е създаден стриктен контрол при разтоварването им, като участват различни котролни органи, заяви той. По думите му ще се създаде национална карта на всички обекти, в които се извършва разпространението на горива. Към момента не може да се каже, че има конкретна статистика за нелегални бензиностанции, заяви от МВР.

В рамките на 2018 година бяха осъществени 13 специализирани операции, проверени са 141 обекти, общият брой на нарушенията са 247. Нарушенията са от различен характер - най-често срещаните са разлика в касовата наличност, стана ясно от брифинга.

Имаме информация за всяка една цистерна с гориво, която влиза в страната. Правим денонощен мониторинг на изхода и на входа на данъчните складове. Третият конрол е на бензиностациите. За миналата година са установени над 5 милиона лева укрити данъци, заяви шефът на НАП Галя Димитрова. Има ревизионно производство в момента на всички бензиностанции, включително тези на Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967, заяви още тя.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1604 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2019.02.28 | 04:49

4

КАЗО ШОФЬОРА НА МЕТО ИЛИЕНСКИ.

Петко

2019.02.27 | 19:28

3

Е да така е за нас няма да проверяваме ама за другите ще ги скъсаме от проверки И ЗАЩО ИСКАТЕ ДА ПРЕЦАКАТЕ МАРЕШКИ,за да крадете още повече

321

2019.02.27 | 16:59

2

КОЙ ЩЕ ПРОВЕРЯВА РЕАЛНОТО ОТЧИТАНЕ НА КОЛОНКИТЕ - ОСОБЕННО НА ГАЗ ПРОПАН-БУТАН - 4 БЕНЗИТОСТАНЦИИ ВЪВ ВАРНА - 4 РАЗЛИЧНИ РЕЗУЛТАТА ЗА ЕДНИ И СЪЩИ КИЛОМЕТРИ

БСП ВИЗИЯ за ОБИРА на БЪЛГАРИЯ

2019.02.27 | 16:06

1

Циганите са на хранилка при БКП/БСП Първо забранявахте на хората да ходят на черкви убивахте ги със атентати,след това дойде ЛукановБСП създаде червената мафия и разграби и распредели ЧЕРВЕНИТЕ БСП КУФАРИ,след това пак се докопахте до власта дойде ВИДЕНОВ БСП тогава ограбихте спестяванията на Българите фалирахте Банките нямаше откаде да си купим портокали като малки сме чакали с нетърпение да доиде нова година за да ни докарат изгнили портокали насипно с една газка хората се редяха за хлеб на опашки ,Распродадохте земите през станишково БСП време по морето и сега дойде време да строите и да хвърляте бомби.знаем много добре как са се случвали нещата,открадохте КТБ по орешарско БСП време и ся със мръсните пари съботирате България,но няма да ви се получат нещата ще лежите там където ви е мястото БСП КРАДЦИ

Добави коментар

Водещи новини