Фидосова обработила депутати да бламират Закона за конфискация

  • 16 февруари 2012 07:39

  • 1575
  • 2
Фидосова обработила депутати да бламират Закона за конфискация
©

Законопроектът за отнемане на незаконно придобито имущество с вносител председателя на парламентарната група на ГЕРБ Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на да не мине в Народното събрание днес - такава схема разработвал кръг около Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после в парламента, съобщиха пред в. „Преса” депутати.

Проектът е първа точка от днешното заседание и един от двата проекта, по които премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пое лично ангажимент в Брюксел, че ще бъде приет. Трима независими депутати обаче са били обработени от Фидосова да бламират проекта. Без тях има риск той да не получи нужните 50 плюс един гласа. Влиянието на шефката на правната комисия си личало от протоколите на заседанията й, които даже били изнесени и показани на висшето ръководство на ГЕРБ. Иначе парламентарната група на мнозинството днес ще гласува като юмрук „за” закона. Всички обещали, че ще се явят и ще защитават текстовете.

Дали законът ще мине, зависи изцяло от това колко от опозицията ще бъдат в пленарната зала. Ако банките са пълни и отсъстващите - малко, проектът на мнозинството ще виси на косъм. Нито една от останалите групи не е заявила подкрепа за него. ДПС и червените пък са категорично против.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1575 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2012.02.24 | 22:01

2
taq svinq nedna moje da obraboti samo dva pe4eni vola palneni s dve praseta i dve agneta vatre .........ebati bidona s laina.......
Az

2012.02.17 | 08:08

1
Според мен фидосова не е в състояние сама да си избърше гъза ! Освен това за да изхрани това нечовешко туловище , сигурно изяжда по 10-15 тлъсти сфински пържолки с 2- 3 кила пържени картофки ! Предстваям си после за какво иде реч в кенефа ! А недай си боже да пръдне на тоал . чиния , порцелана става на сол ! Такива "капацитети " трябва да имат договор с пътно стероителство , да не стоят на едно място повече от минута , поради опасността от образуване на неравности по трасето !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини