Депутатите ще разгледат днес няколко законопроекта

  • 16 февруари 2012 07:25

  • 1885
  • 0
Депутатите ще разгледат днес няколко законопроекта
©

Парламентът ще разгледа на първо четене Законопроекта за отнемане на незаконно придобито имущество с вносители председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев и група народни представители и Законопроекта за гражданската конфискация с вносители Христо Бисеров от ДПС и група народни представители.

Депутатите ще разгледат и Проект за решение за преобразуване на Химическия факултет в структурата на Софийския университет "Св. Климент Охридски" във Факултет по химия и фармация.

Народното събрание ще обсъди и Законопроект за ратифициране на Споразумението между правителството на Република България и правителството на Румъния относно презгранични операции за Air Policing.

Депутатите ще разгледат на второ четене и Законопроекта за резерва на въоръжените сили на Република България. Парламентът ще разгледа на първо четене и Законопроекта за изменение на Закона за приватизация и следприватизационен контрол. Народното събрание ще обсъди и Проект на Национална стратегия на Република България за интегриране на ромите (2012-2020).

Последвайте канала на

Десислава Станева
1885 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини