Ананиев: 6 души са в тежко състояние след катастрофата край Своге (видео)

  • 26 август 2018 16:17

  • 3534
  • 2
Ананиев: 6 души са в тежко състояние след катастрофата край Своге  (видео)
©

Общо 21 са ранените, 6 от които сериозно, вследствие на жестоката катастрофа с автобус крй Своге, при която загинаха 16 души.

Това обяви министърът на здравеопазването Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през преди извънредната среща в Министерски съвет във връзка именно с тежкия инцидент, станал на пътя в Искърското дефиле.

"По последни данни 21 души са сериозно пострадали. Най-тежки са четирима души в "Пирогов", от които двама в особено тежко, в "Света Анна" има една жена, която е в много тежко положение и във Военномедицинска академия има двама души, от които мъжът на 30 години е в по-тежко състояние. И този, който е в "Царица Йоанна", той е с охлузвания – в съзнание", обяви Ананиев и потвърди, че има загинало дете на 13 години.

Последвайте канала на

Novini.bg
3534 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Умник Гюро

2018.08.26 | 17:56

1
Другарю Фатмак Радев, защо прикриваш престъплението на баща си, Георги Радев, който сгази човек на кръстовището в Харманли? ...Бащата на Фатмака Радев навлиза в кръгово движение от второстепенен път и няма предимство. Инвалидът се движи по кръговото и е с предимство по закон независимо дали в ляво или дясно платно. Така че, бащата на Фатмака Радев трябва да бъде съден за престъпление.
ПЕДАЛ ГЮРО

2018.08.26 | 18:01

2
МРЪСНИК ИБАН ОТ КОМУНИСТИ И ЗАТОВА ГИ МРАЗИ ....ХАХАХА

Добави коментар

Водещи новини