Теменужка Петкова няма да участва в разискванията в парламентарния контрол

  • 02 март 2018 09:20

  • 1638
  • 2
Теменужка Петкова няма да участва в разискванията в парламентарния контрол
©

Министърът на енергетиката в оставка Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по няма да участва в разискванията по питане от народните представители Таско Ерменков, Иван Генов и Васил Антонов относно политиката в областта на ядрената енергетика. Това съобщи председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Тя обясни, че Петкова е в отпуск и разискванията ще се отлагат за следващата седмица.

Таско Ерменков възрази срещу отлагането на разискванията и попита как така вчера Петкова е била в парламента за изслушването на Гинка Върбакова, а днес сутринта не може да дойде. Това е неглижиране на проблемите, смята той. Пленарното заседание продължава с парламентарен контрол.

Първа на въпроси ще отговаря вицепремиерът Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на. След това на депутатски питания ще отговарят министрите Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23, Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009, Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през, Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 и Бисер ПетковБисер ПетковБисер Петков е министър на труда и социалната политика в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. .

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1638 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.04.03 | 18:48

2
Моля последния който напусне страната да се обади на Гинчето да дръпне шалтера.

2018.03.02 | 11:25

1
ДА ИЗВИКАТ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ЧЕЗ.КАКТО СЕ ВИЖДА ОТ ЧЕШКАТА ПРЕСА ,ИМА КАКВО ДА КАЖАТ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини