ГЕРБ отвърна на удара: Нинова лъже всеки ден (видео)

  • 23 август 2018 16:55

  • 8771
  • 39
ГЕРБ отвърна на удара: Нинова лъже всеки ден (видео)
©

По въпроса с чумата около домашните животни институциите са реагирали адекватно. Вярваме на министър Румен ПорожановРумен ПорожановРумен Порожанов е бивш министър на земеделието, храните и горите. Роден е на 17 август 1964 г. в. Мотивацията на Нинова да се занимава с политика е на ръба на националната сигурност. Тя цели да излезе от кашата, която забърка.

Това заяви по време на брифинг депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

„Това е жена, която лъже всеки ден, методично и професионално. Единствено, когато споменава името на партията си, не лъже. На всичко отгоре е и страхлива“, обясни народният представител.

По думите му действията на БСП и безотговорното поведение все още са провокация срещу националната сигурност. Според него Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за се държи като собственик на работническо-мениджърско дружество и превръща партията в това.

„Очаквахме г-жа Нинова да даде пресконференция по темата за Бенчо Бенчев“, обясни още Биков, като допълни, че лидерът на социалистите реагира на този огромен скандал с един статус.

„За нас е озадачаващо бягането ѝ от тази тема“, заяви още той.

Депутатът изрази съмнението на партията, че в БСП функционират черни каси и че ще сезират съответните органи по въпроса.

Във връзка със скандалния общински съветник Биков се обърна към президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на с въпроса знае ли, че неговата партия е използвала помощта на Бенчев по време на неговата кампания.

„Проблемът е в това, което не пише в Сметната палата“, посочи той, като допълни, че се съмнява да се даде отговор на този въпрос.

Междувременно депутатът Александър Ненков обясни, че в действията на БСП вижда атака, защото иначе не могат да отговорят адекватно.

„БСП много говорят за прозрачност“, посочи той, като допълни, че непрозрачно е била финансирана кампанията на държавния глава.

„Това наглост ли е да излизат и да говорят за неща, за които нямат ни най-малкото право“, заяви още депутатът.

Ненков отговори на БСП по въпроса с европейските фондове.

„Европейските фондове спират не заради бенефициентите, а заради управляващите органи“, категоричен бе той.

„Те могат да напишат и най-прекрасния документ, но има много важно условие и то е кой изпълнява тези програми“, допълни депутатът по повод визията на БСП.

Той зададе въпроса може ли някой да каже БСП кога са поели отговорност публично.

„Тяхното желание е да влязат във властта по задния начин“, обясни още депутатът.

Според него президента и БСП пряко вървят срещу държавата и искат да я вкарат в политическа криза.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
8771 39

Свързани новини

Коментари 39

Добави коментар
bivsh atakist

2018.08.23 | 17:26

1
ПРЕДИ ИМАХМЕ МУТРИ В ДЪРЖАВАТА,СЕГА МУТРИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА.БОКОЛАНДИЯ

2018.08.23 | 17:27

2
Смърт на седесарския режим.

2018.08.23 | 17:28

3
А ЗАЩО ТОНИ ТОДОРОВ ГО НЯМА ТОЗИ ПЪТ?ЕЙ ЗАКЪДЕ СТЕ БЕЗ НЕГО БЕ?ПРОПО ЧЕЛИ ЛИ СТЕ МУ КНИГАТА ШАЙКА?ПРЕПОРЪЧВАМ Я.ДОСТА ИНТЕРЕСНО ЧЕТИВО.

2018.08.23 | 17:34

4
Тома Биков и стажант лайномет Александър Ненков
aha

2018.08.23 | 17:35

5
Герберастията по цял ден едни и същи малоумщини мели... а какво стана с търговския регистър?? Фалита на застраховател, които само в България е опрерирал.. и тн. супер фатални действия, които "стабилната" власт ни забърка?

2018.08.23 | 17:42

6
Бесепарски трол педераст си ти. Еват те на Позитано всичките боклуци

2018.08.23 | 17:44

7
От вашта истина главата ме боли

2018.08.23 | 17:46

8
Синята Тиква в пандиза.

2018.08.23 | 17:46

9
По пътя на затриването на България и българите , гербопрестъпниците ни готвят нова голяма катастрофа с приемане на еврото , обезценяване на всичко българско и вдигане на цените поне 2 пъти !
Ганчо

2018.08.23 | 17:47

10
Един бивш член на няколко политически партии преди да стане трибуна на ГЕРБ, и един младеж който се бори за име, за да го включат в следващите листи иначе ще умре от глад. Егати трибуните, егати агитаторите. Много ми приличат на така наречените АГИТПРОБ от времето на Т€ Живков. Но тези са доста назат защотото коментират само опорни точки спуснати им от горе.

2018.08.23 | 17:49

11
ГЕРБ не правят нищо за да подобрят живота на хората ! Грабят , крадат и лъжат , подмазвайки се на САЩ и брюкселските педераси и си осигуряват безнаказаност !
БКП носталгик помияр

2018.08.23 | 18:29

17
не герб вкара България в ес—брюксел,нато—сащ а БСП б.о.к.л.у.к скапан маниполаторски,не герб премахна казармата а БСП,не герб ограбиха КТБ а БСП не герб б.о.к.л.у.к маниполаторски.бенчо и очите по времето на герб лежа в затворо ся па ще лежи ама и КУРнелия също.

Добави коментар

Водещи новини