Волен Сидеров: Няма как да възстановим законово парите на хората

  • 21 август 2018 14:51

  • 15184
  • 5
Волен Сидеров: Няма как да възстановим законово парите на хората
©

Не звучи добре, но няма законов начин за възстановяването на парите на тези хора. Е, освен да се събират дарения, други начини не виждам. Просто не съществува друга законова възможност. Ето защо трябват законодателни промени, иначе нашето ваканционно събиране днес изглежда безсмислено.

Това каза от парламентарната трибура лидерът на Атака Волен Сидерон във връзка с фалита на ЗД ,,Олимпик“.

,,Не може да използваме европейското законодателство, на кипърското законодателство не може да се месим, а то впрочем казва, че фондът е длъжен да плати обезщетение на трети лица. По отношение на българската обезпечителна система – тя покрива обезщетения само на фирми, които са лицензирани и регистрирани в България'', коментира още Сидеров и отново посочи, че трябва да бъде създадена работна комисия, която да изработи нужните законодателни промени.

,,С риск да ме обвините, че искам да върна комунизма, искам да попитам защо няма държавно застрахователно дружество? А знаете ли защо изобщо се стигна дотук? Дотук се стигна, защото България тръгна по пътя на една безгранична либерализация'', разкри лидерът на Атака.

,,Какво решаваме днес? Всичко е едно пожелание да се даде една информация. Няма законов начин за възстановяването на парите на тези хора. Ето защо трябва да променим закона'', завърши изказването си Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Последвайте канала на

Владимир Василев
15184 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2018.08.21 | 18:37

5
ПЕРХИДРОЛЕНАТА ОТРЕПКА ПАК НАДАДЕ ГЛАС В ЗАЩИТА НА ШАЙКАТА.
Гост/Нерегистриран

2018.08.21 | 17:35

4
Волен е помак-ту към българите, ту към турците(лява , анадънму чоджук волен, на Великден едно яйце и едно парче баклава,. С кого си бре, чумо одринска тракийска, беломорските тракийци не са поне като теб, а ти или вие от Одрин, що за стока сте ??? мушморок е Воленчо, устаря и акъл не му дойде,
ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА МАФИЯ

2018.08.21 | 15:55

3
Е СРЕЩУ ВСЕ ПО МАЛКО ОСТАВАЩИТЕ БЪЛГАРИ. ТАКЪВ ГЕНОЦИД НЯМА НИКЪДЕ ДРУГАДЕ ВЪВ ЕВРОПА.
ой

2018.08.21 | 15:12

2
За кви дарения говори тоя тъпак, измамените клиенти трябва да да си получат парите, как може, овчи мозъко, да си е платил човек застраховка, и когато ти трябва да ти кажат, пий студена вода, няма да ти платим нищо, разстрел за такива дето не си спазват договорени ангажименти, егати, само разстрел за измамници и престъпници, като разстрелят десетина, вече никой няма да смее да мами, и да убива, а то ся какво е, мамят, крадът, убиват, хващат ги, плащат си и ги пускат, еми затова има престъпност и корупция ......
Умник Гюро

2018.08.21 | 15:05

1
Не може България да дава пари за комунистическа пирамида, която е регистрирана в Юдейска Гърция. Който си иска откраднатите пари, да ходи и да съди масоните-юдеи в Гърция... както и техните първи приятели от БКП/БСП. Фак офф.

Добави коментар

Водещи новини