Фандъкова: Ще се наложи да затворим кръстовището на Ректората заради ремонт

  • 31 юли 2018 14:14

  • 2792
  • 2
Фандъкова: Ще се наложи да затворим кръстовището на Ректората заради ремонт
© Фейсбук

До средата на август ще завършим цялостният ремонт на бул. „Христофор Колумб“ между ул. Неделчо Бончев“ и ул. „Продан Таракчиев“. Планираме между 11 и 13 август, според метеорологичните условия, да затворим изцяло движението, за да се положи последният износващ слой асфалт. Освен пътните настилки, изграждаме нови тротоари, каквито нямаше и улично осветление. Веднага след това започваме ремонт на Източната тангента, който трябва да завърши до 15 септември, защото движението в участъка е изключително натоварено.

Това заяви столичният кмет Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска при проверката на ремонта на бул. бул. „Христофор Колумб“.

До края на седмицата  се планира да завърши ремонтът на бул. „Васил Левски“ от ул. „Граф Игнатиев“ до бул. „Цар Освободител“. След това започва преасфалтиране на участъка до паметника на Васил Левски.

За възможно най-кратко време в първата половина на август ще се наложи да затворим кръстовището на Ректората, за да го ремонтираме, както миналата година ремонтирахме кръстовището на Орлов мост, посочи още тя.

В момента се работи на около 30 големи обекта в София, на някои от тях има забавяне с по няколко дни заради валежите в последните седмици. Надзорните фирми и екипите на дирекция „Транспортна инфраструктура“ следят сроковете, като качеството на работа е на първо място.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2792 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.07.31 | 20:49

1
гробарска подлога

2018.08.05 | 14:03

2
Единствената жена заедно с Десислава Иванчева, която върши нещо в гнездото на алчните оси, възпитавани да крадат от Янчулев СОФИЯНСКИ най-големият крадец и Борисов.

Добави коментар

Водещи новини