Фандъкова: Завърши ремонтът на моста в кв. „Бояна“ и движението е възстановено

  • 07 август 2018 17:24

  • 1775
  • 0
Фандъкова: Завърши ремонтът на моста в кв. „Бояна“ и движението е възстановено
© Столична община (архив)

Завърши ремонтът на моста на ул. „Даскал Попандреев“ в кв. „Бояна“ и движението е възстановено. Това написа кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска в официалната си страница в социалната мрежа Facebook.

“Изградени са нови парапети и мантинели, положена е нова мостова хидроизолация, пътна настилка и тротоарни блокове. Възстановен е и каменният зид на стария мост”, се посочва още в съобщението.

Фандъкова уточни, че тази година се ремонтират 10 по-големи мостови съоръжения, като в последните години са ремонтирани около 100.

„В края на август започва ремонт на моста от Околовръстен път в посока кв. „Бояна“ – с нова настилка, тротоарни блокове, сигнализация, ограничителни елементи и парапети. Предстои да се реконструира мостът по пътя София – Кремиковци над Околовръстен път, както и ремонт на мостове в Нови Искър, на висящия пешеходен мост при вилната зона в Пасарел и други по-малки съоръжения“, пише още в съобщението.

Владимир Василев
1775 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини