Красимир Каракачанов: Веселин Марешки е патеричка, скъсваше ми телефона с идеята да правим по-голяма коалиция (видео)

  • 31 юли 2018 08:17

  • 6689
  • 4
Красимир Каракачанов: Веселин Марешки е патеричка, скъсваше ми телефона с идеята да правим по-голяма коалиция (видео)
©

Отдавна общините трябва да имат план за опазване на старите сгради, които са историческо наследство. Бившите Царски конюшни са сграда с историческо значение. Трябва да се установи дали има умисъл в пожара и ако да, виновният да понесе отговорността си. Това каза вицепремирът и министър на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността в ефира на БТВ.

Крайно време е по фундаментални проблеми да престанем да се делим. Вземете например чумата по животните. Лъжливата теза на БСП беше, че животните в Странджа се избиват, за да се обезлюди регионът и да се засели с бежанци. Доверието в институцията не се решава с оставки. Личният пример може да възстанови доверието в тях“, каза той.

Каракачанов коментира думите на лидера на „Воля“ Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967, който определи Обединени патриоти като опитомени патриоти. Политикът нарече министъра на отбраната рафиниран политически измамник. "Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 е патеричка. Когато „Обединени патриоти” кажем, че няма да подкрепим нещо в Народното събрание, веднага се появява Марешки и гласува „За”. „Въпросното лице с жълтите гащички говори глупости. Скъсваше ми телефона с идеята да правим по-голяма коалиция, за да се вмъкне и той в управлението”, обясни Каракачанов.

Той се закани да съди Марешки, който заявил, че Каракачанов използва „прахообразни лекарства”. „Отидох вчера във ВМА, направиха ми тестове, които, естествено, са отрицателни, и с това нещо отивам в съда”, увери вицепремиерът.

В "Обединени патриоти" има старо напрежение - от преди 6-7 години, което избива, когато няма диалог. Когато говорим всичко е наред, посочи Каракачанов.

"Марешки си търси ниша в политическото пространство. Той има детски мечти да се намъкне в правителството. Факт е, че атакува министри на ОП с висок рейтинг. Явно си мисли, че като атакува министрите с висок рейтинг ще му се прелее на него. Така че Марешки да си доизживее последното политическо лято и след това ще изчезне“, каза още Каракачанов.


Последвайте канала на

Мая Йорданова
6689 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
тттттъп

2018.07.31 | 11:14

4
Тоя Марешки немога да го трая с това "българския народ", дето го слага във всяко изречение. Такава куха лейка със самочувствие на политик е бил само Бареков и той се нарежда до него. Пълни нещастници са в личната му партия на аптекари и близки
Драган

2018.07.31 | 09:20

2
Коалиция значи: съюзаване на няколко души,партий и т.н., срещу останалите с цел облаги. Начел стоят лица, в България са коЛица, значи задници.
опорна то4ка

2018.07.31 | 09:25

3
Драго, а БСП с каква цел са вечно в коалиция с ДПС и още куп незнайни партии? Мислиш ли че може да се съюзят и с бат Йоло деневия ако се наложи?
Мда

2018.07.31 | 09:05

1
Не че "патриотарчетата" не са популисти, но Марешки с неговото запълване на дупки във Варна, може да си съперничи по популизъм с властелина на популистите в България - самия Бареков.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини