Марешки: Правителството максимално бързо трябва да се изчисти от екземпляра Красимир Каракачанов

  • 25 юли 2018 14:03

  • 4747
  • 2
Марешки: Правителството максимално бързо трябва да се изчисти от екземпляра Красимир Каракачанов
© bulphoto

„Виждам, че днес Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа иска оставката на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. И двамата вицепремиери, и Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, излагат не само себе си“, посочи Марешки. „Правителството максимално бързо трябва да се изчисти от тези хора, най-вече от екземпляра Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността“, заяви лидерът на „Воля“. Това обяви в Народното събрание лидерът на партия "Воля" Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

"Воля" подкрепя искането на ДПС за анкетна комисия за даването на българско гражданство на лица, издирвани от Интерпол.С подписите на депутатите от партията са събрани необходимите минимум 48 подписа за създаване на временна Анкетна комисия за даването на българско гражданство. „Ако не бяха подписите на нашите 12 депутати нямаше да се създаде Анкетна комисия за даване на българското гражданство на 114 лица, издирвани от „Интерпол“, обяви Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

На въпрос дали, ако някоя партия от Обединените патриоти се оттегли в опозиция, "Воля" ще заеме нейното място в управляващото мнозинство, Марешки припомни, че в нарочна декларация от партията са заявили, че по никакъв повод в този мандат на парламента няма да участват в каквото и да е правителство и няма да влизат в управлението.

"Воля" ще подкрепи ветото на президента върху текстове от Закона за приватизация и следприватизационен контрол, каза Марешки.

„Ние от „Воля“ сме единствените, които „осветяваме“ всичко негативно, което се случва в управлението на държавата“, заяви Марешки. „Ще продължаваме да „осветяваме“ неизпълнените обещания на всички, които предизборно са лъгали на килограм“, напомни лидерът на партия "Воля".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4747 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.07.25 | 14:20

2
МАГАРЕШКА РАБОТА
Доктор Менгеле

2018.07.25 | 14:16

1
Лийбе Коммунистен, любимият ви Чичко Доктор Менгеле е отново при вас! Сега ще ви дам едно подходящо хапче и пристъпа ви за власт и убийства ще изчезне - зофорт! Няма страшно, ще ви предпиша най-правилното лечение!

Добави коментар

Водещи новини