Зоран Заев с приветствие към БСП за събора на Бузлуджа

  • 27 юли 2018 17:07

  • 2671
  • 1
Зоран Заев с приветствие към БСП за събора на Бузлуджа
© Архив

"Съжалявам, че не мога да съм с вас днес, но вярвайте ми, че моето сърце е с вас, изпълнено със съзнанието за прекрасния събор на Бузлуджа. Корнелия знае, че планирам да дойда с моя мотор при следваща възможност." Това е казал премиерът на Македония Зоран Заев във видео обръщение, цитирано от пресцентъра на БСП.

В него той е отбелязал, че този събор всяка година потвърждава принципите за солидарност и достоен живот, а те се предават между десетки хиляди социалисти и социалдемократи на Бузлуджа и милиони из цяла Европа. Заев е изразил своята радост, че тази година са поканени представители на неговата партия СДСМ.

"С председателя на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за подписахме договор за сътрудничеството между СДСМ и БСП. Но нашите отношения не са само формални, а резултат на добросъседство и приятелство. Честитя 127-та годишнина от създаването на партията и ви пожелавам много успехи в бъдеще", е заявил още Зоран Заев.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2671 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2018.07.27 | 21:03

1
Поредният комунист-подлец. С българско име, а се пише македонец. Фак офф.

Добави коментар

Водещи новини