Кабинетът отпуска допълнителни средства за отбелязването на 100 години от края на Първата световна война

  • 25 юли 2018 07:35

  • 1481
  • 0
Кабинетът отпуска допълнителни средства за отбелязването на 100 години от края на Първата световна война
©

Правителството ще обсъди отпускането на допълнителни средства за отбелязването на 100 години от края на Първата световна война и участието на България в нея.

Това предвижда петата точка от дневния ред на министрите за днешното редовно правителствено заседание. Предложението е внесено от вицепремиера и министър на отбраната Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Министрите ще гласуват и закриването на Националния съвет по иновации, като точката е внесена от министъра на икономиката Емил КараниколовЕмил Караниколов Емил Караниколов е министър на икономиката. Роден е на 3 юни 1980 г. През 2001 г. завършва право в. На вниманието на кабинета ще бъде поставен и проект на постановление за извършване на промени на утвърдените със Закона за държавния бюджет за 2018 г. максимални размери на ангажиментите за разходи, които могат да бъдат поети през тази година. Предложението е внесено от министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е.

Министерският съвет ще обсъди и откриването на процедура за предоставяне на концесия за услуга на три морски плаца – „Златни пясъци“, „Китен – Атлиман“ и „Созопол – централен“. Точката е внесена от министъра на туризма Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard.

Очаква се земеделският министър Румен ПорожановРумен ПорожановРумен Порожанов е бивш министър на земеделието, храните и горите. Роден е на 17 август 1964 г. в да предложи ограничение на груповия лов, особено в граничните райони, тъй като той крие много опасности.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1481 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини