Парламентът да изслуша социалния министър предвижда проектопрограмата

  • 24 юли 2018 18:16

  • 1678
  • 1
Парламентът да изслуша социалния министър предвижда проектопрограмата
© Булфото (архив)

Парламентът ще изслуша министъра на труда и социалната политика Бисер ПетковБисер ПетковБисер Петков е министър на труда и социалната политика в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г.  относно хода на подготовката на законодателни промени от министерството за гарантиране на правата на хората с увреждания. Това предвижда проектопрограмата на депутатите за тази седмица.

В проектопрограмата са предвидени още първо четене на промени в Закона за пътищата, в Закона за енергетиката, в Закона за опазване на околната среда и в Закона за държавната собственост. На второ четене се очаква да бъдат гласувани промени в Административнопроцесуалния кодекс, в Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия, в Закона за акцизите и данъчните складове, в Закона за дружествата със специална инвестиционна цел и в Гражданския процесуален кодекс.

Очаква се депутатите да ратифицират Споразумението за предоставяне на помощни услуги в подкрепа на изготвянето на Планове за управление на речните басейни и на Планове за управление на риска от наводнения за Република България между МОСВ и Международната банка за възстановяване и развитие. Предвижда се Народното събрание да приеме решение за предприемане на действия за постигане на споразумение по Дело COMP/B1/AT.39849 - БЕХ Газ.

За петък е предвиден традиционният парламентарен контрол.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1678 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Asp

2018.07.24 | 20:36

1
Боклук мазен долен умрииииииии

Добави коментар

Водещи новини