Румен Петков: Корнелия Нинова показа цинизъм в кризата с чумата по животните

  • 21 юли 2018 18:53

  • 12991
  • 9
Румен Петков: Корнелия Нинова показа цинизъм в кризата с чумата по животните
©

Мисля, че ситуацията в т. нар. Патриоти е до такава степен тежка, че ще има жертви, ако ги оставим в една стая. Там има органическа неприязън помежду им. Сега е очевидно, че степента на напрежение или на зависимост от външни фактори излиза извън всякаква норма на хигиена. Това заяви в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" лидерът на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

По повод днешното изявление на лидера на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, че с инициативата "Визия за България" социалистите не предлагат алтернатива на ГЕРБ, а на системата, Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в отбеляза: "Тук ще трябва компетентната помощ на психиатъра доктор Николай МихайловНиколай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар, национален. Ние от АБВ от дълго време и с много аргументи обясняваме, че всъщност ГЕРБ и БСП са една и съща монета. За съжаление има достатъчно примери как БСП не реагира достатъчно адекватно. Но ако БСП сама си казва, че не е алтернатива на ГЕРБ, това е много страшно".

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в разкритикува действията на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и в кризата с чумата по животните в Ямболско. "Такъв тип цинизъм - да мъкнеш медиите със себе си, да се качиш на каручката и да спекулираш по грозен начин, само за да те дадат по телевизора вечерта, и да си тръгнеш след това без да предприемеш нищо - и Мая, и Корнелия. Който ходи там, според мен допусна грешка", каза Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

"От АБВ настояваме да не се избиват животни без доказан здравен статус. Непускането за проби е наслагване на напрежение поради липса на комуникация - липсата на комуникация и политическата спекула", продължи лидерът на АБВ. "От АБВ искахме създаване на фонд Профилактика - сигурен съм, че личният потенциал на министър Порожанов ще му позволи да намери тези средства. Аз се чудя нашите евродепутати къде са", добави Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Той предупреди, че следващата голяма криза може да е африканската чума по свинете, каквато вече има в съседна Румъния. "Трябва да има мярка и в глупостта - дори в Народното събрание", каза Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

По случая с решението на КЗК срещу сделката за изкупуването на ЧЕЗ от дружеството "Инерком" на Гинка Върбакова, Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в прогнозира, че то би паднало, ако "Инерком" обжалва. "Мисля, че при този натиск от неправителствени, професионални среди, партии, почтеното е госпожа Върбакова да не обжалва. По мое скромно мнение съдът ще свали решението на комисията", каза Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. "Мисля, че ако започне процедурата отначало и държавата се изправи с целия си авторитет пред чешката държава, ще успокои ситуацията. С направеното досега, и то не от вчера, мисля, че има всички основания ЧЕЗ да ни зашлеви в Европейския съд и гяволъка и политическата спекула да я платим всички ние", предупреди лидерът на АБВ.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
12991 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
гост

2018.07.22 | 11:07

9
Такива като Румен Петков изобщо не бива да се появяват по телевизиите,за какъв морал говори точно той при това,че при него липсва такъв,та те с Първанов сложиха за председател на АБВ един млад образован ,интилигентен човек ,който можеше да привлече млади хора,да направи нещо за партията им,този Петков от лакомия за власт го принудиха да се оттегли,те двамата с Първанов са гледали личните си ползи,не да направят нещо за народа
Умник Гюро

2018.07.21 | 20:12

3
БКП/БСП извън закона и Марш в Урановите мини! Там да си строят чугунените колхози и сатанинския комунизъм.
ПЕДАЛ ГЮРО

2018.07.21 | 23:50

8
ПЕДАЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

2018.07.21 | 23:43

6
И заено с тях техните отроци от ГЕРБ
педал Гюрю

2018.07.21 | 21:20

4
покажи си истинското комунистическо лице другарю.

2018.07.21 | 23:44

7
Порожанов да си ходи със всичките лъжи. Да обезщетят с крава за всяка убита коза от личните сметки на хайката, организирала масовото убийство на животни.
!!!!!!!!

2018.07.21 | 23:25

5
Ей пикльо, всички знаят че като се напиеш и пикаеш във шадравана с фонтаните в Плевен, но за Нинова си много прав, по-морално пропаднало лице в БСП никога не е имало.Тя удари джакпота. Черпя те една пукна....
ОТВРАТЕН

2018.07.21 | 19:22

2


Петков никога не съм го харесвал ,но сега е прав ,Курнела го сложи в малкият си джоб по наглост .

2018.07.21 | 19:20

1
Браво !!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини