Станишев: Георги Първанов не трябва да позира като президент

  • 13 февруари 2012 08:53

  • 6304
  • 12
Станишев: Георги Първанов не трябва да позира като президент
©

„Няма проблем в БСП“, това каза Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, лидер на БСП пред bTV на въпрос говори ли си с Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в.

„Аз имам достатъчно самочувствие за това какво е постигнала партията по моето време. Смятам, че много хора ни гласуваха доверие заради последователността в нашето поведение, тъй като не се прави политика без последователност“, уточни той.

По думите му всеки, който се е заигравал с ГЕРБ е загубил. „РЗС и Сините бяха наказани от хората на изборите“, уточни той и допълни, че БСП е успяла да устои на невероятна пропаганда.

Той сподели, че не приема начина по които Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в подхожда към част от проблемите, но не пожела да каже подробности, тъй като не искал да „влиза в дребни заяждания“. „Няма проблем да си говорим с Първанов“, каза още Станишев. Той се надява Първанов да държи линията, която следва през последните дни и да бъде последователен. Когато влизаш в нова роля в политиката не трябва да подхождаш към това от позата на президент, препоръча Станишев. Ако се върнем назад към критиките на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в за резултатите от изборите трябва да си спомним кой препоръча да има мажоритарен елемент във вота, със сигурност това не бях аз, добави лидерът на БСП. На парламентарните избори ГЕРБ спечели абсолютно всички мажоритарни мандати в страната.

Последвайте канала на

6304 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар

2012.02.18 | 16:52

11
Много нагли тия БеСеПари!!! Да бъдеш комунист не се изисква просто да си глупав,трябва да си много глупав,а така също доста сервилен,по слугински,невеж,завистлив,жалък,долен и подъл престъпник,с една дума - НИЩОЖЕСТВО!!! Противни БеСеПари,не разбрахте ли,че истинските българи ви мразят!!!Показаха ви среден пръст на президентските и местните избори!!!На парламентарните през 2013г. пак ще духате супата,то дотогава време много,сигурно половината от електората ви ще са започнали работа в енергото,ще ни се усмихват от някой електрически стълб,ха-ха!!! Това е вашето наказание крадливи изчадия!!! На всички "червени" им вадя веднага червен картон!!! За вас мачът отдавна е приключил!!!
Мао

2012.04.22 | 22:29

12
Опомни се глупако. Комунизъм в България изобщо не е имало. Не виждаш ли че вървим надолу към гробищата. Хората са обезверени и отчаяни, ровят по боклуците като бездомните кучета. Навсякъде цари пълна анархия. Прочети "Планът Ран" и ще ти стане ясно.

2012.02.17 | 21:07

10
Свали си малко герберските очила г-не.Аз също мразя комунистите но това ,което вършат герб не са го правили и османците.А имено да изтребва народа ,който ги храни
daniela

2012.02.17 | 21:05

9
Първанов е може би най-успешния политик на прехода,но така като гледам обществото иска този преход да свърши.

2012.02.15 | 00:36

6
Има и по-голям "политик" от Гоце ибрикчията и това е анадолския манаф и пезевенк Доган. Това не са успешни политици.Ако са успешни,то за кого са успешни?За тях самите и за престъпните интереси,които обслужват? Успешни били,ха-ха.Я сега ми кажи,че и д-р Йозеф Менгеле е успешен лекар!Той със сигурност е успешен,но едва ли ще бъде награден посмъртно за "великите" си постижения към човечеството.
Йорданов

2012.02.14 | 13:41

3
Обществото не са лумпените от ГЕРБ!!!Не мисли, че всички българи искат да ги управляват мутри и престъпници!

2012.02.17 | 21:05

8
Станишев толкова много си противоричеше в това интервю.. първо вика, че много държави са си махнали подписа от АКТА, водещата му вика ама България е подписала с условия и той я гледа и й каза ама вие шегувате ли се, след около 2-3 мин. каза, разбира се България може да си махне подписа :DDDD. Водещата му зададе въпроса за наводнението в цар Калоян и защо тогава не са отишли на мястото както правят сега ГЕРБ, но той не каза нищо! Водещата го пита за мнимата буря където след това е платено 1 милион за ремонт на джамия и Сергей пак не каза нищо.
Цирка започва!

2012.02.17 | 21:05

7
Отрепки като този САТАНиШЕФ и Гоце ПАРАВАНов които са преминали през Москва и промиване на мозъците с психотронни методи са им отстранили от тиквите предателски всяко чувство за отговорност, морал, срам и причинно-следствения закон и вилнеят като някакви "извънземни ангелчета" - винаги прави, винаги най-умни, най-честни, най-безгрешни, най-мъдри, най-най над всички най-вече над всякакви закони и ред. Ненаказуеми! ЗОМБЯСАНИ С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ ЧОВЕКОПОДОБНИ ИЗРОДИ ЗА КОИТО ЛЕЧЕНИЕ НЯМА! Само ако ги вкарат в някакви трудово-възпитателни роти и им връчат по една лопата и кирка - да строят по 12 часа на ден пътища и заводи за парче хляб.... докато изпукат като въшки ! ЗА ДА РАЗБЕРАТ ОТ КЪДЕ ИДВА ХЛЯБА ТИЯ ДЕБЕЛОСЕРКОВЦИ И СЛОВОБЛУДЦИ ОТВРАТНИ !!!!
джъдж

2012.02.14 | 23:40

5
Без съмнение - много е приятно ,да гледаме как ще се изпоядат един-друг.

2012.02.14 | 23:40

4
Уважаемата аФторка на мат`ряла е спестила похвалата на СерГея към работата на Емел Етем,но другите медии не са... Не е истина БСП-то да имат за шеф подобен кретен!!!!!С цялата си душа се моля да остане начело на столетницата :)))))))))
До 6 - Йорданов:

2012.02.13 | 17:50

2
Ами то за огромно съжаление в България други просто няма! Или ще ни управляват мутри, като Борисов и Цветанов или пресъпници и мафиоти, като Станишев, Първанов и Доган! Те честните хора НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ с политика!

2012.02.13 | 17:50

1
www.sportnamedicina.com Професионални ортези, протектори и облекло за спортисти. За всички хора, които ценят тялото си

Добави коментар

Водещи новини