Цвета Караянчева и Валентин Радев отидоха в дома на Босия

  • 16 юли 2018 17:31

  • 6140
  • 3
Цвета Караянчева и Валентин Радев отидоха в дома на Босия
© Булфото (архив)

Животът е над всичко, тази гладна стачка трябва да спре. Това заяви председателят на Народното събрание Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на, след като повече от час с министъра на вътрешните работи Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 чакаха на среща в НС Николай Колев-Босия. Двамата с министър Валентин РадевВалентин РадевВалентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи в кабинета "Борисов 3" до 31 август 2018 се отправиха към дома на Колев в столичен квартал, заедно с медицински екип на Правителствена болница.

Караянчева го е очаквала още в деня на отворените врати, когато се е срещнала с над 4500 граждани.

"На няколко пъти съм разговаряла с Колев, за това, че ние от НС не може да удовлетворим неговите искания. Отивам с твърдото съзнание да убедя Босия да прекрати тази стачка, защото за живота не може да има пазарлъци, а трябва да има наистина отговорно отношение. Аз имам такова", категорична бе тя.

Караянчева ще предложи на Босия сформирането на временна парламентарна комисия, която да разгледа сигналите му за корупция с шофьорски книжки в ДАИ. Председателят на НС обеща в комисията да участват и негови хора и неправителствени организации.

"Той да изложи всички факти и обстоятелства, които има", каза още Караянчева.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
6140 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.07.17 | 00:00

3
Този защо не е в лудницата?
ние сме с босия

2018.07.16 | 20:27

2
ПЪРВО ПРОВЕРЕТЕ КОЛКО АФРИКАНЦИ НЕ ЗНАЕЩИ БЪЛГАРСКИ И КОЛКО ЦИГАНИ НЯМАЩИ ОБРАЗОВАНИЕ И СЪЩО НЕ ЗНАЕЩИ БЪЛГАРСКИ, СА СЕ СДОБИЛИ С КНИЖКИ? КАК СТАВА ТОЯ НОМЕР И ЗАЩО? ДА ПЪЛНИМ ЕВРОПА С НЕГРАМОТНИ ТЪРТЕИ ЧАКАЩИ САМО ПОМОЩИ? ВСИЧКИ СМЕ ЗАД БОСИЯ, А ВСЪЩНОСТ МОСКОВСКИ ЗАЩО НЕ Е ОТСТРАНЕН КАТО ИМА РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА "ШЕЙНАТА"?

2018.07.16 | 18:13

1
И, да не пипате летището.

Добави коментар

Водещи новини