Спас Панчев: Имаше лични мотиви в решенията на БСП

  • 15 юли 2018 18:34

  • 3318
  • 3
 Спас Панчев: Имаше лични мотиви в решенията на БСП
© Канал 3

Отговаряли сме на всички договорки с БСП като коалиция. Не може да си лидер на партия и да ти отнемат възможността да се изказваш по медиите. Това заяви лидерът на БЗНС Спас Панчев в предаването „Беновска пита” по Канал 3.

"Истината в БСП е, че има конгрес, който взима решенията, но в последно време има лични мотиви в решенията. Няколко души около Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за са упълномощени да взимат решения и да ги изразяват. Преди беше различно - сега не се вслушват в другите, а решенията се взимат еднолично", каза още той.

"Коалицията се е събрала един или идва пъти. Събирахме се да разглеждаме неща от ежедневието, а не важните проблеми на обществото. Вотът на недоверие трябваше да бъде обсъден на коалиционен съвет, а не някой да се обади и да каже да минем да подпишем документите за него", разкри Панчев.

"Нормално е коалиционните партньори да участват в решенията. След 90-та година БЗНС е бил неотлъчно до БСП. Искахме да имаме участие. Съгласно последния договор ние нямахме право да издигаме кандидати за местни избори. При разговорите с БСП винаги сме казвали, че трябва да имаме лица в управлението на държавата", завърши Спас Панчев.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3318 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Чумавата Кранта

2018.07.16 | 06:12

3
Браво Любо Маринов горе от Фейса . Точно си хванал същността на БСПедерастията !

2018.07.16 | 05:57

2
Така е, когато ставаш ортак с дявола. Обезличихте се на всякъде, и по градове и по села. Хак да ви е.
ПОЖАРНИКАРА "БУДА"-ла

2018.07.15 | 22:42

1
КУПИХМЕ СИ ОЩЕ ЕДИН ПЕДЕРАСТ.....

Добави коментар

Водещи новини