Спас Панчев разкри защо напусна коалицията на БСП

  • 26 юни 2018 07:52

  • 3669
  • 2
Спас Панчев разкри защо напусна коалицията на БСП
© БТВ

На заседание в събота решихме да се оттеглим окончателно от коалицията на "БСП за България". За съжаление последната година не можахме да заработим с новото ръководство на БСП. Имаше твърде много претенции. Това заяви председателят на ПП „Земеделски съюз Ал. Стамболийски” Спас Панчев в сутрешния блок на БТВ.

"Преди години бях изпълнителен директор на "Техноимпекс", но Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за ме премахна от поста и ме измести. Не искам да се връщам на този въпрос, но от тогава започнаха лошите отношения между нас", разкри той.

"Имаше неглижиране, но не към мен, а към коалицията. Въпросите се решаваха и изпълняваха от БСП, не са ни искали мнението, а именно за това сме коалиция, за да излизаме с общи решения. Като член на групата трябваше да подписвам всичко, а последното, което подписах бе вота на недоверие", каза още Панчев.

"В една коректна коалиция, не може да се казва, че някой не може да извърши дадена дейност, защото е стар", допълни шефът на  ПП „Земеделски съюз Ал. Стамболийски”.

"Не се скарахме за пари, но имахме доста разговори последната година за това, че ни орязват", завърши Спас Панчев.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3669 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
дедо груйчо

2018.06.26 | 15:56

2
Естествено че няма да те питат.Комунетата отдавна изгубиха популярност и влияние сред населението,трябват им само лица за легитимиране на мафиотската им същност.Такива като теб им лъскат угасналия "имидж" пред простолюдието...
Gost

2018.06.26 | 08:14

1
Basi i swinskite lajna! Basi i politicite! Toja bil na rabota pri onaja! Da wi e.ba majkata balkanska!!

Добави коментар

Водещи новини