Членове на БСП от Габрово и Дряново скочиха на Михаил Миков

  • 11 юли 2018 09:32

  • 1513
  • 3
Членове на БСП от Габрово и Дряново скочиха на Михаил Миков
© Булфото

Здравко Кънчев, председател на ОбС на БСП – Габрово, Трифон Панчев – член на ОБ на НС на МО на БСП и председател на МО на БСП - Дряново и Валери Митов – председател на МО на БСП - Габрово изпратиха отворено писмо до медиите.

То е адресирано до членовете на Националния съвет на БСП. В него те критикуват медийното поведение на бившия председател на партията Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно и настояват, че с подобно поведение той помага на ГЕРБ преди европейските избори. Публикуваме писмото без редакторска намеса:

"Уважаеми другари,

Обезпокоени от медийните изяви на наши другари, които през последните дни изобилстват в печатни и електронни издания, се обръщаме към Вас, с надежда, че на това ще бъде сложен край. Не намираме за редно, още по-малко отговорно, бивш председател на БСП да участва в очерняща партията и ръководството кампания, имайки предвид, че вече е имал възможност да покаже- как трябва да се „води” партията. Припомняме, че неговият стил на управление ни доведе до най-ниските резултати от последните години.  

Само след няколко месеца предстоят избори за Европейски парламент и местна власт. Дълбоко се съмняваме, че с подобни изявления тези „другари” помагат за спечелването им. А може би не искат БСП да сложи край на хегемонията на ГЕРБ?!

Призоваваме критиките да бъдат след изборите, до тогава уважаемите другари, ако не искат да помагат, поне да не пречат. Вътрешнопартийните проблеми в БСП се решават на партийни форуми, а не през малкия екран. Политика и работа за партията се прави и когато не си на ръководен пост. Така доказваш, че си в БСП, заради идеи и каузи, а не за личен интерес, към днешна дата и за реваншизъм.

Вярвайки, че писмото ни ще бъде прочетено от „загрижените” другари, оставаме

С уважение:

Здравко Кънчев – председател на ОбС на БСП – Габрово

Трифон Панчев – член на ОБ на НС на МО на БСП

 и председател на МО на БСП - Дряново

Валери Митов – председател на МО на БСП - Габрово", звършва писмото.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1513 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.07.11 | 19:32

3
И моя член скочи, но като видя Михов и клюмна. Де да беше кака Кури.
kolxo

2018.07.11 | 10:19

2
'Не клатете лодката, и без това е продънена, а не всички си имаме спасителен обръч фирми на държавна хранилка.' Това прочетох.....
въиииииииииии

2018.07.11 | 10:00

1
КАКВИ ЛОШИ ДРУГАРИ,ДА СЕ ПОПРАВИТЕ ТОВАРИЩИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини