Андрей Райчев: Преди септември няма шанс за трусове и промени в управляващата коалиция

  • 11 юли 2018 08:04

  • 1312
  • 0
Андрей Райчев: Преди септември няма шанс за трусове и промени в управляващата коалиция
©

Съгласен съм с Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник, че БСП се занимават с дребнотемие.

Това каза в студиото на БТВ политологът БТВ Андрей Райчев, който коментира искането за оставка на зам.-министъра на труда и социалната политика Султанка Петрова от страна на БСП. "Не виждам как може да се случат някакви промени и трусове в кабинета преди септември. Няма такъв шанс. Европредседателството мина успешно. От опозицията пък успяха да вкарат няколко гола. Резултатът между управляващи и БСП е равен", заяви той.

Райчев коментира и предстоящата среща на върха на НАТО. "Европа е натискана от много страни. ЕС е натискан от Русия. Сега и ставащото в Италия, а за капак и натиска от Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския. Той заяви, че ЕС и НАТО са едни скъпи и безсмислени организации. ЕС ще се раздели сам и това е много опасно. Ясно се вижда, че Полша започва да провежда самостоятелна политика. Те искат американски войници на своя територия. Американски, а не натовски. В Европа трябва да разберем, че няма нищо лошо да си направим една обща армия от 10 000 граничари и да затворим границите си. Но на никой не му се дават пари. Това е лошото", разкри политологът.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1312 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини