Маноил Манев: ГЕРБ няма алтернатива

  • 07 юли 2018 19:30

  • 4426
  • 13
Маноил Манев: ГЕРБ няма алтернатива
© Канал 3

БСП вече готви нов вот на недоверие. Това обяви Румен Гечев в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по Канал 3. Веднага след него гост в студиото бе Маноил Манев от ГЕРБ, който отвърна по повод намеренията на левицата.

„Това ли е им оръжието на БСП. Ако това е оръжието им... Както видяхте вторият вот много бързо привърши. Имаше само две изказвания, освен изрезките от вестници. Какво да им отговаряме”, контрира Манев, като по този начин обясни и защо на скорошните дебати за вота на недоверие той и колегите му от ГЕРБ не са коментирали мотивите на БСП.

Той коментира и твърденията, че има напрежение сред управляващите и то може да бъде туширано чрез рокади на върха.

„Единственият човек, който може да прави, да мисли кадрови промени по отношение на министри е премиерът. Може ли Румен Гечев да прави такива предположения? Като стане министър, тогава да ги говори. Макар че по-добре да не става, като се има предвид един период, когато той бе министър. Когато една партия е сериозна, тя вади факти. А те само говорят и плашат хората. Това означава, че те нямат капацитета нещо позитивно да кажат.Когато се случи нещо хубаво в България и те излизат с един вот, белким някой ни чуе какво са казали. Вече съм убеден в това – на всяко нещо хубаво, което се случи в България, трябва да има вот. Това е тяхната политика”, заяви Манев.

Относно социологическите проучвания, според които ГЕРБ увеличава преднината си пред БСП той коментира: „Ако някой може да каже с ръка на сърцето, че ГЕРБ не е самокритична партия, че не се вслушва в мнението на хората, то той няма да бъде прав. Ако говорим за самокритичността, ако говорим за алтернативността, то България няма друга алтернатива, колкото и някои да се мислят за такава. Няма как да се излъжат хората. ГЕРБ внимава какво се случва в политическото пространство. И трябва да внимава като сериозна партия. Защото целта не е управлението, целта не е да бъдеш във властта. Целта е да изпълниш програмата си. Затова неминуемо се съобразяваш с мнението на хората. Но в социологическите проучвания, хората дори и тези, които не гласуват, казват истината. И не избират беззъбата БСП”.

Депутатът бе категоричен, че сериозен разрив между ГЕРБ и Обединените патриоти няма, въпреки острото изказване на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който обяви, че няма да позволи повече той и партията му да бъдат ползвани като тупан. „Образният начин на говорене на премиера е осезаем. Ясно е, че негативите се носят от големия в коалицията и те отиват в ГЕРБ, когато трябва и когато не трябва. Проскръцване обаче няма”, категоричен бе Манев.

Той призна, че е фен на Горан Брегович и неговия оркестър за сватби и погребения. Както вече е известно именно този оркестър ще свири на традиционния събор на левицата на Бузлуджа в края на юли. „Да си изберат какво ще празнуват – сватба или погребение. Но аз съм от Стара Загора и кога друг път ще ми дойде толкова близо Горан Брегович. Може и да отида. Ако не ме изгонят с камъни”, заключи Маноил Манев.

Последвайте канала на

Novini.bg
4426 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
naco

2018.07.08 | 18:05

13
Другарю Манев,ето Ви ФАКТИ: КТБ,"Обществени поръчки","Ограда","Белене",НДК, Несъбрано ДДС,НЕЛЕГАЛНИ горива и цигари,...............ПЕНСИИ 80 евро,ЗАПЛАТИ 200 евро,БЯСНА КОРУПЦИЯ и ЗАСПАЛО ПРАВОСЪДИЕ!? Е,другарю Манев? А,КАКВА е РАЗЛИКАТА между ГЕРБ и БСП ,другарю Манев????????????????????????????????????????????????????
Умник Гюро

2018.07.08 | 13:52

12
БКП/БСП да се обявят извън закона, а лидерите им да се тикнат в Урановите мини. Това е спасението за българския народ, който от 100 години е подложен на болшевишко-юдейски геноцид.

2018.07.08 | 10:32

11
КАКВА ПРОТИВНА АЛЧНА ФИЗИОНОМИЯ ИМА ТОЗИ ПОМИЯР.

2018.07.08 | 09:47

10
ШАЙКАТА НЯМАТ АЛТЕРНАТИВА,ЗАЩОТО МАЧКАТ НАРОДА КАТО ВАЛЯК И СЪСИПВАТ ТАТКОВИНАТА.В ТОВА НЯМАТ АЛТЕРНАТИВА НАИСТИНА.
АНТИГЕЙБЕРАСТ

2018.07.08 | 09:45

9
ПРЕДИ ИМАХМЕ МУТРИ В ДЪРЖАВАТА,СЕГА МУТРИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА.БОКОЛАНДИЯ
стефан

2018.07.08 | 09:03

8
Г-н Манев да не би да е бил в структурите на БКП?! Навремето и те казваха същото.
Дуци

2018.07.08 | 08:39

7
НАРОДА СИ ГИ КАЧИ ТИЯ ПОЛУИДИОТИ НЕКАДЪРНИ И ЛАКОМИ ЗА ВЛАСТ И ПАРИ , НАРОДА ЩЕ СИ ГИ СВАЛИ И НАКАЖЕ , АКО ЛИ НЕ ЗНАЧИ НЕМА НАРОД А СТАДО ОВЦИ ,КОИТО СИ ЗАСЛУЖАВАТ СЪДБАТА

2018.07.08 | 04:47

6
Да казват на бялото - черно, комунистите еша си нямат... Хубавото е , че по голямата част от Народа са си свалили превръзките на очите и гледат. По малката част - са си наострили ушите и слушат какво им говори Г-жа Лъжа....
Немска свиня

2018.07.07 | 21:06

5
Той го виж целия бял мириши на тор акъл ще ми дава
Selski

2018.07.07 | 20:53

4
Петров, две неща
1. Има алтернатива и тя не е в партиите.
2. Виж се в огледалото

Добави коментар

Водещи новини