Нинова: Не Русия и Китай са заплаха за националната сигурност (видео)

  • 06 юли 2018 12:37

  • 3317
  • 9
Нинова: Не Русия и Китай са заплаха за националната сигурност (видео)
© БСП, пресцентър

Не Русия и Китай, а изказванията на г-н Цветанов са заплаха за националната ни сигурност.

Това заяви председателят на ПГ на „БСП за България” Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за в пленарна зала.

Тя подчерта, че не за първи път  Цветанов има сериозни разминавания с премира.  Лидерът на левицата обясни, че всички си спомняме драмата със Скрипал и поведението на Цветанов в кабинета на председателя на НС Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

„В един и същи момент премиерът зае позиция и каза: „Няма да изгоним дипломати”, докато вие тук, от трибуната, призовавахте парламентът да реши да ги изгони”, каза тя.

Нинова обясни, че сега се случва за втори път по отношение на Китай на Русия.

„Когато премиерът е домакин на срещата 16+1, когато това диктува националният интерес на България и е възможност за цяла Европа, вие „проевропейци” минирате  този процес с абсолютно безотговорното си изказване, че Китай и Русия са заплаха за сигурността. Такива изказвания са заплаха за националната сигурност на България и на Европа, а не събитието днес”, заяви Нинова и призова всички да направят така, че то да даде перспектива и за България, и за Европа и да бъде връзка между Изтока и Запада, в интерес на народите ни.

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за благодари на г-н Цветанов за пожеланията- ПГ на левицата да успее да се справи с проблемите си.

„Всеки от ПГ на „БСП за България”, който иска коалиция с ГЕРБ,  е свободен да избира своя път”, категорична бе тя.

Председателят на БСП подчерта, че политическото решение на БСП е да няма такава коалиция.  „Нека да ви е честит Спас Панчев, който пред нас заяви, че не водим правилна политика към ГЕРБ и трябва да бъдем заедно с вас. По същия начин ще си решаваме проблемите в ПГ и занапред”, заключи Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
3317 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2018.07.07 | 06:24

6
По голяма заплаха за националната сигурност от вас комунистите няма....Благословени са народите , които си нямат БСП....

2018.07.11 | 05:08

9
Към милиционера. Успял си да сътвориш 7 реда. Браво. А 70те реда за комунистите кога ще напишеш? А господин червен тъпунгер? Каквито и да са те - при тях нещата се случват. Направеното от тях - можеш с пръст да посочиш. И при комунистите можеш да посочиш - само че - къде е било... Няма го. Приватизирано,откраднато, изнесено с куфарчетата... Смешник...
МИЛИЦИОНЕР ФИЗКУЛТУРНИК ЦвЦв

2018.07.07 | 09:25

7
КОИ КОМУНИСТИ БЕ ДРУГАРЮ ГЕРБАВ ГАЛФОН.....ПОЖАРНИКАРА „БУДА“, ЦУРА ШЛОСЕРКАТА ОТ с.ДРАГАНА С ФАЛШИВАТА ДИПЛОМА, ДЕТО РиВА ПО ТиЛИВИЗОРА И КАТ СА НИФИРКА ПЕЕ "ЦЪФНАЛ ГЕРБЕР", МИЛИЦИОНЕРА ФИЗКУЛТУРНИК ЦвЦв, ЗАВЪРШИЛ ПОМОЩНОТО У-ЩЕ ВЪВ ВЪРШЕЦ, СИН НА ПРОВЕРЕН И ВЕРЕН ДРУГАР ОТ ДС, МИТЬО ГЛАВоЧЕВ, ЗАМ СЕКРЕТАР НА ППО, ДЕТО СИ ГО СВАЛИХТЕ ОТ ШЕФ НА НС, ДАНАИЛ КИРИЛОВ СТАНАЛ ЧЛЕН НА БСП‚ “ПО УБЕЖДЕНИЕ В РАЗМИРНАТА 1997”, РОШКО КОМСОМОЛЕЦА, ИРЛАНДСКАТА ПАСТИРКА... ...МУ-ХА-ХА

2018.07.10 | 18:23

8
Права си! Най голямата заплаха за нац.сигурност е БСП и ти лично, защото в престъпно съдружие с ДПС и СДС проведохте прехода и приватизацията така, че съсипахте моята Родина по начин, че едва ли ще се оправи някога. А днес саботирате всички, които правят нещо реално добро за България. Ти имаш голяма лична вина за това.
Иво Македонски

2018.07.07 | 00:52

5
А Вигенин русофоба, левия солташак на Курнелия, какво изскимтя по въпроса?
Умник Гюро

2018.07.06 | 13:39

4
Терористична Русия и комунистическите престъпници са най-голямата заплаха срещу Велика България.
Умник Гюро

2018.07.06 | 13:35

3
Лъжлива комунистическа пачавра.

2018.07.06 | 13:34

2
Права е. Но какво от това?
ха ха

2018.07.06 | 13:11

1
Биволицата се загрижила за България! Не си ли за затвора ти самата?

Добави коментар

Водещи новини