Цветанов разговаря с пенсионери от с. Новачене (снимки)

  • 05 юли 2018 18:44

  • 1810
  • 1
Цветанов разговаря с пенсионери от с. Новачене  (снимки)
©

Радостен съм, че днес в Народното събрание имах възможността да разговарям с представители на пенсионерския клуб към НЧ "Съгласие - 1907" в с. Новачене (Община Никопол, Област Плевен).  Това написа зам. - председателят на ГЕРБ и председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа във Фейсбук и добави:

"С тях обсъдихме актуални теми от политическия дневен ред. Пред гостите от с. Новачене изтъкнах, че с поредното увеличение на пенсиите, което влезе в сила на 1 юли, правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и управляващото мнозинство в парламента са доказали своето отношение и уважение към българските пенсионери. Пожелах на новите си приятели да се възползват максимално от един от малкото слънчеви дни напоследък и да се насладят на красотата на нашата столица - София."

 

Последвайте канала на

Novini.bg
1810 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
гост

2018.07.05 | 22:40

1
Гнусни тролове---защо ме карате да си създавам нов акаунт---за да можете да манипулирате написаното от мен ли.????? Написах истината---за последните 2 - седмици всички стоки се вдигнаха с по 1-2-3 лева. Еее с колко вдигнахте пенсиите---това е геноцид срещу нашите родители...искате да ги уморите по- бързо за да не им плащате жалките пенсии кооито сте им дали за 30-40 и повече години работа.../ това е въпрос към всички депутати и към правителството /---и скоро- съвсем скоро ще трябва да отговаряте за отношението си към нашите родители и към нашите деца---ще ви принудим---ние>>>вашите работодатели.

Добави коментар

Водещи новини