Румен Радев организира вечеря за председателя на Държавния съвет на Китай Ли Къцян

  • 05 юли 2018 15:13

  • 1786
  • 1
 Румен Радев организира вечеря за председателя на Държавния съвет на Китай Ли Къцян
© Булфото (архив)

На 6 юли, петък, президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще разговаря на „Дондуков“2 с Ли Къцян, министър-председател на Китайската народна република Ли Къцян е на посещение у нас за участие в Седмата среща на върха на групата 16+1 за сътрудничество между Китай и страните от Централна и Източна Европа, която тази година се провежда в София.

От 17.35 часа българският държавен глава и министър-председателят на Китайската народна република ще проведат среща на „четири очи“ на „Дондуков“ 2, след което ще се състоят пленарни разговори на официалните делегации на двете държави.

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и неговата съпруга Десислава Радева Десислава Радева Десислава Радева е съпругата на действащия президент на Република България Румен Радев. Родена ще бъдат домакини на официална вечеря във вила „Калина“ по случай визитата на министър-председателя Ли Къцян и съпругата му Чън Хон.

 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1786 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.07.05 | 15:45

1
Китай, орхидеята на комунизма. Правилно е постъпил Радев.

Добави коментар

Водещи новини