От ДПС смятат, че коалицията е вредна, Патриотите, че вотът е календарен, а от Воля, че така не се прави дебат

  • 29 юни 2018 08:50

  • 1864
  • 1
От ДПС смятат, че коалицията е вредна, Патриотите, че вотът е календарен, а от Воля, че така не се прави дебат
© БНТ

Включихме се в дебата заради нападката към "Воля". Това, че нямаше дебат показа, че опозицията е слаба в своите аргументи. Това заяви депутатът Александър Сиди от ВМРО в сутрешния блок на БНТ от кулоарите на парламента.

"Единственото, което БСП искаха да се случи е да влязат в зала. Това по-скоро е един календарен вот - в началото и края на европредседателство. Да, има проблеми в сектор сигурност. Не знам дали смяната на един министър ще реши проблемите в сектора", каза още той. 

"Подкрепяме вота на недоверие и ще държим на мнението си. Дебатът не ни разколеба. Ясно изразихме аргументите си по темата сигурност. Проблемите стават все повече.
Вотът не е безсмислен. Липсват реформи във всички сектори е опасно загражданите", каза по темата за вот на недоверие Халил Летифов, зам.-председател на ПГ на ДПС. 

"Тази коалиция е вредна за народа. Ще подкрепим програмно правителство, ако е нужно. Персоналните промени са задължение на Борисов", допълни Летифов. 

"Дебатите не минаха нормално, както трябва да мине един вот на недоверие. От "Воля" не можем да гласуваме да се промени нещо старо и неработещо, с нещо по-старо и неработещо. БСП показаха как не трябва да се прави дебат", коментира Пламен Христов от ПП "Воля".


 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1864 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.06.30 | 13:42

1
Станахте смешни г-да от ДПС с тия само изтъквания. Какво добро сте направоли за България за да ви гласуваме доверие.

Добави коментар

Водещи новини