БСП отговориха на ГЕРБ: Търгуват със сигурността на българите

  • 29 юни 2018 08:26

  • 1459
  • 2
БСП отговориха на ГЕРБ: Търгуват със сигурността на българите
© БНТ

 Дебат имаше. Това, че управляващите не пожелаха да защитят правителството си, е техен проблем. Това заяви зам.-председателят на ПГ на БСП Драгомир Стойнев в сутрешния блок на БНТ от кулоарите на парламента. 

"Дали е имало е дебат в зала или не е толкова важно, важното е, че имаше дебат в обществото. Този вот ще е успешен независимо от гласуването", каза още той.

"Ние бяхме подготвени. Вотът е за хората, които ги страх от войната по пътищата, които ги е страх дали родителите им по селата няма да бъдат ограбени. Както ГЕРБ така и Патриотите търгуват със сигурността на българите. Факт е, че тази система е пред разпад", завърши Стойнев. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1459 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Нено

2018.06.29 | 09:47

2
Боже, гади ми се от този БСП-арски "специалист". В кабинета "оправи" енергетиката.....и от тогава се води специалист. Да, ама специалист по говорене на глупости, създаване на фалшиви новини и безрезервна подкрепа на крадлива г-жа Лъжа

2018.06.29 | 08:59

1
ШАЙКАТА СИГУРНО ТЪРГУВА С МНОГО РАБОТИ,НО НИКОЙ ОТ ВАС ЛИ ,НЕ ЗАБЕЛЯЗА КОЛЮ БОСИЯТ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА.ГЛАДУВА 15ти ДЕН И СЕ ПРАВИТЕ,ЧЕ ГО НЯМА.

Добави коментар

Водещи новини