Нинова: За Борисов мигрантите са средство за подобряване на демографията ни

  • 24 юни 2018 13:22

  • 167
  • 6
Нинова: За Борисов мигрантите са средство за подобряване на демографията ни
©

Борисов е притеснен, защото беше разкрит тайният смисъл на разговорите за мигрантите. Това коментира председателят на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за пред БТВ.

Тя обясни, че от Франция дойде новината, че по време на срещата на върха в София, са се водили разговори за подписване на двустранни споразумения, например между Германия и България, Германия и Гърция, за да се върнат тук мигрантите, които са минали за първи път през страната ни.Нинова каза, че ще повярва на Борисов, че мисли за интересите на държавата, ако се върне от срещата в Брюксел и отмени тази част от стратегията за мигрантите на Министерския съвет, в която се казва, че страната ни гледа на тях като работна сила, която ще оправи икономиката и ще реши демографската криза.

"Кой мозък в Европа измисли, че ще решим демографския проблем, като внесем мигранти от арабски държави? Да отмени и изречението, което казва, че ще осигурим на мигрантите социални осигуровки, здравни осигуровки, жилища. Първо да ги осигури на българите", подчерта тя.

Нинова каза също, че досега Борисов безрезервно е слушал Меркел и получавал потупване по рамото. "Сега ли се сети, че има проблем. Звъни на Орбан в опит да вземе завоя, но този завой е много остър и може колата да излети от пътя. Когато през 2016 г. прочетох от трибуната на парламента тайното постановление 208 на правителството му за заселване на мигранти в България, всички ни се нахвърлиха какви сме антиевропейци. Тогава ние не се поколебахме да влезем в спор и с нашето политическо семейство ПЕС. Същото направихме и с Истанбулската конвенция. Докато ГЕРБ слушаха и изпълняваха чужди решения, ние се изправихме и срещу опоненти и срещу наши, за да защитим България", подчерта тя.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
167 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
анатема,сатана

2018.07.10 | 09:29

6
Тия управници са,хибридна раса,просто са зло.по души са мъртви.За тях,човеколюбие,родолюбец,семейство не съществуват.Четете книгата на Ной,за да ви стане ясно.Проклети да бъдат и в ада да се върнат,педал сополив

2018.06.25 | 13:24

5
Отново манипулации на видната приватизаторка и зам.министър в правителството на Костов. Основна цел - хаос, безредие и временно правителство на нейния президент, а БСП влиза във властта чрез "независими" експерти и не носи никаква отговорност. Мечти на предадел.
БРАВО НИНОВА

2018.06.24 | 17:23

4
МАЧКАЙ ГАДОВЕТЕ

2018.06.24 | 15:31

3
Не съм фен на тая седесарка, но добре го е казала. Мутрите искат да скрият гноцида над загиващия български етнос като внасят брадати маймуни.

2018.06.24 | 13:39

2
ДА СИ ГИ ВЗИМА В ТЯХ ТИКВАТА,НИЕ НЕ ГИ ИСКАМЕ.АКО ТРЯБВА ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ ОТ ЕВРОСЪЮЗА,НО ПРИШЪЛЦИ НЕ НИ ТРЯБВАТ.БОКО КАТО НЕ МОЖЕ ДА ОТКАЖЕ НА МЕРКЕЛ ,ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА. ЩЕ НАМЕРИМ НЯКОЙ КОИТО МОЖЕ.
stoil dimitrov

2018.06.24 | 13:34

1
Kato udavnik za slamka e dr. Ninova,ne e neobchodima na BSP

Добави коментар

Водещи новини