Тома Биков: Мотивите във вота на недоверие на БСП са като преглед на печата

  • 21 юни 2018 09:38

  • 966
  • 2
Тома Биков: Мотивите във вота на недоверие на БСП са като преглед на печата
©

Битката е между престъпността и българските граждани, а арбитърът на тази битка, трябваше да бъде правителството. Това каза Иван Иванов от парламентарната група на БСП по повод вота на недоверие към кабинета "Борисов 3" на тема "Сигурност".

Под мотивите за вота стоят подписите на 80 депутати от левицата.

Тома Биков от ГЕРБ заяви, че се запознал с мотивите на колегите си от БСП, но според него те са написани набързо. "Те са засегнали не само отбраната, а и МВР, тези мотиви ми изглеждат като преглед на печата", заяви Биков.

"Бързам да кажа, че ще подкрепим този вот на недоверие", заяви Халил Летифов от парламентарната група на ДПС. "Тези проблеми са от десетилетия. Това привтелство полага усилия да се бори с проблемите, обучават се полицаи, бяха увеличени средствата в МВР и отбраната", обясни Юлиан Ангелов от Обединените патриоти.

"За нас отговорното хоритическо поведение е да се изслушат дебатите и тогава да се вземе решение. На този етап изглежда безсмислено това начинание на колегите от БСП, защото още вчера те казаха, че целта на този вот на недоверие не е той да мине. В този случай просто ще губим време да ходим по телевизионните студиа и да губим ценно за данъкоплатците време", каза на свой ред Пламен Христов от ПП "Воля".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
966 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.06.21 | 09:52

2
ТОЗИ СЛЯП ЛИ Е?НЕ ВИЖДА ЛИ КАТО ХОДИ НА РАБОТА ,ЧЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА Е ПРОТЕСТ СЛЕД ПРОТЕСТ?ИЛИ ХОРАТА ХОДЯТ ДА ВИСЯТ ТАМ ЗА УДОВОЛСТВИЕ?
АНТИГЕЙБЕРАСТ

2018.06.21 | 09:48

1
ПРЕДИ ИМАХМЕ МУТРИ В ДЪРЖАВАТА,СЕГА МУТРИТЕ СИ ИМАТ ДЪРЖАВА.БОКОЛАНДИЯ

Добави коментар

Водещи новини