Йордан Цонев: ДПС ще подкрепи вота на недоверие

  • 15 юни 2018 09:09

  • 2649
  • 1
Йордан Цонев: ДПС ще подкрепи вота на недоверие
©

Вотът на недоверие ще го подкрепим, вотът на недоверие за сектор сигурност. Това заяви зам.-председателят на ПГ на ДПС Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на в ефира на Нова. Това беше темата, по която ние искахме да внесем декември-януари вот на недоверие, обясни той и допълни, че е естествено ДПС да подкрепи вота на недоверие, тъй като са опозиционна партия. "Аз се радвам, че БСП няколко месеца по-късно узряха за тезата на ДСП", изтъкна Цонев.

Сектор сигурност е най-изгнилият, категоричен е той. Имало сериозни проблеми и в сектора на здравеопазването. "Има Плочев, няма Плочев. Болен Плочев, здрав Плочев", посочи Цонев и заяви, че това не е сериозно състояние на системата. Правителството било в пълно безсилие да решава проблеми.

Европредседателството приключи, обаче проблемите останаха, отсече депутатът от ДПС.

Няма общини, в които не се говори български език, захвана Цонев по повод внасяния от патриотите законопроект за езика. Той е категоричен, че в общините, в които има турско етническо мнозинство всички наети в администрацията са завършили висше образовани.

Те знаят перфектен български език, отсече Цонев.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2649 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.06.15 | 15:44

1
И таз добра! Ще го подкрепят разбира се. Изгладняха, искат власт за да крадат пак и само чрез комунистите могат да я получат.

Добави коментар

Водещи новини