Вежди Рашидов: БСП създадоха циганските барони (видео)

  • 14 юни 2018 10:22

  • 7369
  • 4
Вежди Рашидов: БСП създадоха циганските барони (видео)
© Булфото

Социалистите създадоха циганските барони. Това заяви депутатът от ГЕРБ Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко по време на дебата по мониторинговия доклад по изпълнението на стратегията за интеграция на ромите. Той посочи, че ромите и турците основно са строили социализма в България. "Явно Живков вършеше повече работа от вас. Имаше строителни школи, подготвяха се строителни кадри", каза Рашидов.

Той попита социалистите защо са съсипали строителни войски.

Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко обвини БСП, че са създали циганските барони и отбеляза, че през 2012 г. от ГЕРБ са вкарали националната стратегия за интеграция на ромите през българския парламент. Не бяхте ли вие, които купувахте гласове и опрощавахте тока на малцинството, коментира Рашидов.

Последвайте канала на

Нора Виткова
7369 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2018.06.14 | 12:23

4
e da de bsp sazdade ciganskite baroni sahtite tezi koito prinujdavat ciganite da glasuvat za grob
Обективен

2018.06.14 | 12:13

3
Е те като ги създадоха защо вие не ги разрушихте бе г- н Рашидов.
гост

2018.06.14 | 11:08

2
Рашидов във всяка власт е добре,циганските барони са създадени от вас-управляващите,със стратегии ли ще ги интегрирате,като по време на избори им купувате палати за да са ваши избиратели ,преди демокрацията всички роми имаха къде да работят и работеха,повечето ходеха на училище без стратегии като вашите,а сега знаеш ли г-н Рашидов колко от тях ходят на училище и как само по документи се водят ученици,знаете,но така ви е по изгодно

2018.06.14 | 10:48

1
Веждичка, видяхме ви интеграцията последните 10 години. Като дойдете на влас и се разпищолват яко, но на вас все някой ви е виновен. Я си седи си се наливай с ракията че аман от наглостта и глупостите ви. И Катуница се случи докато бяхте вие на власт и сега Угарчин и т.н.

Добави коментар

Водещи новини