Искрен Веселинов към Марешки: Въртиш се като ветропоказател

  • 13 юни 2018 18:57

  • 4326
  • 4
Искрен Веселинов към Марешки: Въртиш се като ветропоказател
© БНТ

БСП подкрепяха ГЕРБ в големите корупционни сделки, затова ние не вярваме, че ще внесат вот на недоверие. Това каза в предаването Още от деня по БНТ лидерът на "Воля" Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967.

БСП не представлява реална алтернатива, те са се фокусирали в дребните скандали. Там въпросът е колко време председателят ще е на поста, каза депутатът от Обединени патриоти Искрен Веселинов.

Г-н Марешки, ако има информация за сделка, е хубаво да я предаде някъде. Ако е корупционна сделка, е длъжен да предаде информацията, защото това е престъпление, посочи Веселинов.

Преди 10 месеца Каракачанов каза, че имаме достатъчно самолети. Никога не сме казвали, че сме против харчене на пари за армията, но имаме приорити – здравеопазване, образование, пенсии и справяне с престъпността, заяви Марешки.

При управлението на сегашното правителство се дават повече пари за здравеопазване и образование, увеличават се и пенсиите, заяви Веселинов, като подчерта, че парите за модернизацията на армията са важни за сигурността на България.

Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 отново бе категоричен, че България трябва да излезе от НАТО.

Шизофренно е, когато искаш НАТО преди избори, а искаш извън НАТО след това. Шизофренно е да се въртиш като ветропоказател. Излъгали сте избирателите си, каза още Искрен Веселинов, обръщайки се към лидера на "Воля".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4326 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2018.06.13 | 19:13

1
А ВИЕ КАКВИ СТЕ БЕ ,ПСЕВДОПАТРИОТИ?ДОВЧЕРА ЛЪГАХТЕ НАРОДА ПО СКАТ И АЛФА КАК ЩЕ СВАЛЯТЕ БОКО ,А ПОСЛЕ ХОРАТА КАТО ВИ ВКАРАХА В ПАРЛАМЕНТА ТУТАКСИ СЕ ПРЕГЪРНАХТЕ.ПРЕДАТЕЛИ

2018.06.13 | 21:51

2
то това свалянето на Бойко е баница - режи с ножа па яж, а николайчо. тъпа тиквичка си
дуци

2018.06.13 | 23:04

3
ИСРЕНЕ МЛЪКНИ ЧЕ ТЕ ЗНАЕМ И ТИ КАКВО МЕКЕРЕ СИ В НАШИЯ ГРАД , КАЖИ ТИ КАКВО НАПРАВИ ЗА ГРАДА НИ ИЛИ ОТИДЕ ДЕПУТАТ И ОСТАВИ ОНЯ ГНОМ П СТОИЛОВ ДА НАПРАВИ ОТ РУСЕ ЛУНЕН ПЕЙЗАЖ
БЪЛГАРИЯ ЕС НАТО

2018.06.14 | 06:47

4
политиката на кремъл няма да мине само продажните мекерета се излагат

Добави коментар

Водещи новини