Новаков извади списък с опорни точки на Курумбашев, целящи очернянето на постигнатото по пакета "Макрон" (видео)

  • 11 юни 2018 08:05

  • 2872
  • 6
Новаков извади списък с опорни точки на Курумбашев, целящи очернянето на постигнатото по пакета "Макрон" (видео)
©

Бяха постигнати няколко успеха - говоря главно за командироването на работниците. В същото време обаче, се гласуваха и някои недобри неща - говоря главно за връщането на камионите.

Това каза в сутрешния блок на БТВ евродепутатът Петър Курумбашев. Заедно с него гост беше и евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Андрей Новаков. Двамата спориха по темата за пакет "Мобилност" и правата на българските превозвачи. "Превозвачите бяха подведени миналата седмица", отговори Новаков. "Нося списък с опорни точки, в който ясно се казва как всичко, което е казал Новаков трябва да се представи за неуспех. Този списък е излязъл от офиса на колегата Курумбашев. Никога не съм давал квалификации по отношение на Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на. Никога не съм казвал, че френският президент е на колене. Хората и журналистите кръстиха пакета "Мобилност" - "Макрон". Тези опорни точки ми бяха дадени от превозвач, който се е почуствал употребен", разкри евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ.

"Това е анализ на моя щаб. В него пише какви успехи са постигнати и какво не е постигнато. Това е съвсем добронамерен анализ на положителното и отрицателното за България от гласуването на промените в пакет "Мобилност", разкри от своя страна Курумбашев. "Е, все пак казвате, че има успехи за България. Защото цялата минала седмица слушаме само негативни квалификации и лични нападки. Огромната част от исканията на българските превозвачи бяха одобрени. Само заедно можем да преборим останалата част от мерките. Сега спечелихме време и вярвам, че и останалите негативни точки ще бъдат преборени. Трябва да работим по същество, а не по опорни точки. Никога не съм заявявал, че това е лично мой успех", категоричен беше Новаков.

"Всички български евродепутати трябва да работим заедно за интересите на държавата. Никой не трябва да приватизира успехите. Предстоят тежки глаувания в ЕП", каза още Курумбашев. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2872 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Умник Гюро

2018.06.11 | 12:56

6
​БКП/БСП в поредната подривна и антибългарска акция. Време е да си ходите в Сибир, червеникави другарчета.
Antigovedo

2018.06.11 | 08:55

2
Тоя Новаков цяла седмица се хвалеше как той е преборил Макрон. Нищо не е сторено. Нито заплатите на българите ще се повишат, нито пари за командировки и хотел ще им дадат защото тук в БГ има 7, 8 шефове които изнудват шофьорите като роби с 800 лв на месец а западняците вземат по 8 хиляди евра. Новаков, скрии се и не зомбирай и без това бедния българин. Пуууу....
аз

2018.06.11 | 11:58

5
Ама ти не си разбрал?! Всъщност Макрон искаше по-високи заплати и по-добри условия на труд! Така, че - след, като "Макрон е поставен на колене" - очевидно няма да има по-високи заплати! И няма да има по-добри условия на труд! Победата е за РАБОТОДАТЕЛИТЕ! Не за работниците.

2018.06.11 | 10:20

4
vie kolegi na razbrahte li tce borbata na grobarskata svinia novakov e da si zashtiti zaplatkata a ne da se bori s-u makron vav zashtita na prevozvacite.
Пиперчо

2018.06.11 | 09:26

3
Нищо ново не са научили от БКП-БСП. Тези безродници винаги са работели във вреда на България и в полза на СССР-Русия. Най-любимите методи на БКП-БСП са лъжата, интригата, кражбите. Последните години Нищова въведе упорито отричане на неща, които никой не е предлагал или изисквал от БСП, например: покана за коалиция с Герб и заплаха от ПЕС....
опорна то4ка

2018.06.11 | 08:41

1
Всичкото трол - Строй се на баламатума!!! Да се внушава:"1. Новаков гАвори глупАсти; 2. От Позитано не бомбандират на българите главите с психотропното оръжие "опорни точки""!! Заиграйте по чевръсто тролчета изроди мои!!!

Добави коментар

Водещи новини