Петър Курумбашев: Всякакви изказвания за капитулация не помагат (видео)

  • 08 юни 2018 10:33

  • 2884
  • 1
Петър Курумбашев: Всякакви изказвания за капитулация не помагат (видео)
©

Призовавам за по-голямо спокойствие при изявленията по повод промените за транспортния бранш, защото се получава ситуация на нещо като мокър пясък.

Това заяви по време на пресконференция в парламента евродепутатът Петър Курумбашев.

„Искам да ви запозная с действителните резултати от гласуването, тъй като имаше спекулации относно Директивата за международния транспорт. По отношение на ползване на почивката в кабината, водачите няма да могат да ползват освен ако не са паркирали на определени паркинги, каквито на практика не съществуват. Също така изискването е намалената седмична почивка да се ползва в хотел, така че и то не е в наша полза“, посочи той.

Курумбашев посочи, че "сваля шапка" на Новаков за плана "Макрон".

„Очевидно камионите са носталгични към своите семейства, а не само шофьорите“, посочи евродепутатът.

Според него ще бъде трудно за шофьора да остане в Западна Европа без камиона си.

„Трябва да се има предвид, че сме в доста обтегнати отношения с нашите колеги. Не е добре да се говори за пълна капитулация“, смята още той.

Шеговито Курумбашев  обясни, че сега виждаме френския президент Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на как „лежи и пъшка, а около него може би има една френска самодива“.

„Трябва да бъдем внимателни, когато отчитаме победи над Макрон, защото всякакви изказвания за капитулация не помагат в такива ситуации“, категоричен бе той.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
2884 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2018.06.08 | 14:16

1
​Българите казаха: НЕ на АЕЦ Белене!!! Който иска децата му да се раждат с ТРИ ГЛАВИ и 5 КРАЙНИКА да ходи при Таварищ Пут.кин в Сибир!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини