Корнелия Нинова: Моля да се спре със спекулациите (видео)

  • 08 юни 2018 09:39

  • 5168
  • 4
Корнелия Нинова: Моля да се спре със спекулациите (видео)
©

БСП казва следното - ние сме „за“ модернизацията на българската армия при някои условия. Моля да се спре със спекулациите.

Това заяви от парламентарната трибуна лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за след изказване на председателя на Воля Веселин Марешки.

Днес в Народното събрание се провеждат дебати относно гласуването на проектите за модернизация на Сухопътни войски и Военновъздушните сили.

До словесната схватка се стигна след декларация на левицата за модернизацията на армията.

Социалистите смятат, че тя е мощен инструмент за българската икономика.

„Още от вчера започнаха спекулациите за БСП“, заяви Нинова.

По думите й проектите на военния министър Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността отговарят на изискванията, поставени от БСП.

„И двете ни условия са изпълнени. Първото е да не се надхвърлят 2% от БВП. Второто условие е да бъдат ангажирани фирмите от българската военна индустрия и българската икономика. В проектите има такива ангажименти“, смята лидерът на БСП.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
5168 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Умник Гюро

2018.06.08 | 21:15

4
Герб и БСП се договориха за АЕЦ Белене зад гърба на Българския народ. Пожелаваме им триглави деца и петкраки внуци: да блестят от Лъчевата болест като петолъчна комунистическа звезда!

2018.06.08 | 09:58

2
ЛЪЖКИНЯ
МИЛИЦИОНЕР ФИЗКУЛТУРНИК ЦвЦв

2018.06.08 | 10:43

3
НЕ ЗНАМ, АМА ЕДИНСТВЕНИЯ ОСЪДЕН ЗА СЕГА ПОЛИТИК ЗА ЛЪЖА Е ПОЖАРНИКАРА БУДА-ла, ЗНАЧИ ТОЙ Е "Г-жа ЛЪЖА"....ЙОНЧЕВА МУ ГО НАБИ В ДРБЕЛИЯ ОСРАН ГЪЗ...МУ-ХА-ХА...

2018.06.08 | 09:49

1
nie sme za modernizaciata na balgarskata armia no pri uslovie tce badem vkluceni vav neia.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини