Радан Кънев: Чисто частна АЕЦ е несериозна утопия в стил Гинка Върбакова

  • 06 юни 2018 08:03

  • 2355
  • 5
Радан Кънев: Чисто частна АЕЦ е несериозна утопия в стил Гинка Върбакова
© БНТ

В случая с АЕЦ "Белене" в никакъв случай няма място за русофили и русофоби. Тук има място националният ни интерес. Това каза в сутрешния блок на БНТ председателят на АБВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Провалихме газопровода "Южен поток" и сега ще се борим да си купуваме руски газ от Турция. Така че в случая трябва да поставим националния интерес на масата. Не мисля, че Турция има голяма любов към Русия, което не им пречи да строят четири реактора, заяви Петков.

По думите му няма сеизмичен риск при строителството на АЕЦ "Белене".

Ние от АБВ сме категорично против двойния стандарт. Меркел казва, че "Северен поток" за Германия е икономика. А за нас пряката доставка на газ какво е, не е ли икономика? Днес и утре България трябва да се пребори се за себе си, ако иска да се развива, каза още Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

"Белене" е много стар вододел в българската политика, каза Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и от Демократична България. ГЕРБ обаче спечели много десни гласове, като беше на идентична с нашата позиция и беше на такава позиция, докато печелеше гласове. Затова очаквам групата на ГЕРБ да гласува категорично против рестарта на АЕЦ "Белене", защото те така са доши на власт, заяви Кънев.

Днешните управляващи се опитват да ни лъготят, че има нещо като чисто частна АЕЦ и за която данъкоплатците не поемат никакви рискови. Това е несериозна утопия в стил Гинка Върбакова. Единственият начин за строителството на АЕЦ "Белене" е задълъжняване на данъкоплатците. Правителството вече говори за междудържавен заем с Русия, каза още Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2355 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
БСП неофициална позиция

2018.06.06 | 08:20

2
Радане никой не ти обръща внимание и не те чете. Пробвай за слушатели в градския транспорт.

2018.06.06 | 10:32

5
Пфффф...Че мен ако ми дойде едно такова грозно и злобно създание да ми надува главата с глупостите си и с омразата си,докато си пътувам в градския транспорт,няма и 3 секунди да го търпя!!! Толкова ще го бия,че и майка му няма да може да го познае после,не че той я познава нея де...! Абе изобщо това нищожество не разбра ли че е пълен провал в политиката,противен е на хората и никой не иска и да чува за съществуването му,камо ли да му слуша глупавите братвежи!!!
манев

2018.06.06 | 08:13

1
Хайде нека експертите решат кое е изгодно и кое не е. Радан и Петков да свият знамената и да приемат това което ще решат специалистите.

2018.06.06 | 09:09

4
Няма как. От Козляк 18 вече са им превели парите, да го играят умни и красиви.
България е във НАТО и ЕС !!!!!!!

2018.06.06 | 09:01

3
Браво на десните хора само те са истинските българи а ония продажни рублафжии са враг на България

Добави коментар

Водещи новини