Проф. Станилов: Кое му e патриотичното на Марешки - аптеките или бентлито?

  • 03 май 2018 17:48

  • 5257
  • 10
Проф. Станилов: Кое му e патриотичното на Марешки - аптеките или бентлито?
© БТВ

Никога не плача, не мога физически да плача – загубих си сълзите преди 30 години, при смъртта на майка ми. Точно на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за няма да се разплача. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ депутатът от "Атака" проф. Станислав Станилов по повод публикации, че се е разплакал в парламента, след като лидерът на БСП го е нарекла "псевдопатриот".

Нинова направи една изключителна грешка - не можеш да наречеш човек, когото не познаваш, "корумпиран руски генерал" – този човек не може да открадне копче. Познавам ген. Решетников от 50 години, познавам семейството му – това е един от най-почтените хора. Когато дойде в България, се срещаме – пием кафета, приказваме си. Ген. Решетников идва в България един-два пъти годишно. Не смятам, че този човек има някаква мисия, свързана със страната ни. Българинът има конспиративно мислене, половината от което не е вярно. Сега настроенията срещу Русия са такива, че няма как да не го обвинят във всички грехове. От личните си впечатления от него твърдя, че не съм видял никакви задкулисия, върху него няма никаква сянка, заяви проф. Станилов.

Ген. Решетников може да е имал някаква роля, свързана с България, когато е работил в посолството. След това няма как да е имал. Връзките му тук не са с хора от службите. Руснаците вече не действат по този начин, защото са разглеждани под лупа, добави депутатът от "Атака".

От срещата на ген. Решетников с Нинова излезе едно клепане. Тя защо не излезе да каже какво са си говорили, заяви проф. Станислав Станилов.

По думите му Крим е Русия. Русия просто си върна онова, което Хрушчов подари на Украйна, посочи той.

Патриоти са онези, които имат последователно отношение към нацията и нейната държава. Псевдопатриот е онзи, който е патриот само когато му е изгодно, каза проф. Станилов. По думите му лидерът на "Воля" Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 е взаимствал идеята си за излизане от НАТО от "архива на "Атака". Марешки не е патриот. Кое му е патриотичното – веригата аптеки или бентлито? Не може да има такава патриотична партия – няма да отмъкнат електората на "Атака", подчерта проф. Станилов.

Въпреки че в коалицията сме различни, продължаваме да следваме онова, което сме заявили преди изборите, каза още проф. Станислав Станилов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5257 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Та нима не е така

2018.05.06 | 17:13

10
А ТЕРМИНАТОРА ДЖОН МАККЕЙН КОЙТО НАРЕДИ НА ОРЕШАРСКИ ДА СПРЕ ТРЪБИТЕ С ГАЗ. ОТ ЗМИЯ ПИЧ... И ОТ ЗАПАДА ДОБРО. ХАЙДЕ МОЛЯ

2018.05.04 | 09:26

3
ПАТРИОТ Е !!!!!!!!!

2018.05.06 | 17:13

9
НЕ ИДИОТ Е ТОЙ ГОВОРИ САМО ЗА РУСИЯ /НИЩО ЛОШО/ НО НАЛИ Е БЪЛГАРИН

2018.05.06 | 17:13

8
НЕ Е ЗАБРАНЕНО ДА ИМАШ БИЗНЕС ДРУГАРЮ СТАНИЛОВ. ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Е ДА КРАДЕШ ОТ КУЛТУРНОТО НАСЛЕДСТВО И ОТ ТРУДА НА ДРУГИТЕ.. ТЪПАНАР НЕГРАМОТЕН
балама

2018.05.06 | 17:12

7
Професора е комунист до мозъка на костите си.Това че е в а-така не значи че е патриот.Той просто си е руска подлога като съмишленика му сидеров.
хикс

2018.05.04 | 10:04

6
Патриот са били всичките ни национални герои включително и оплювания от комунистите Стамболов. Съсечен като подарък за рождения ден на Александър втори пак от руски подлоги-Историята ни е пълна с такива "родолюбци".

2018.05.04 | 09:27

5
Тоя откакто влязоха в управлението с мафията тотално изкука като вожда си Сидеров !!!!! Върви се лекувай бе човек !!!!!

2018.05.04 | 09:26

4
Защо се прегърнахте с герб и предадохте избирателите си с една единствена цел да се набутате във властта ????? Това патриотично ли е ???????

2018.05.04 | 09:26

2
Няма я вече атака.

2018.05.04 | 08:04

1
Направи и ти най-евтините аптеки бе дрисльо. А не само да усвояваш от първата българска столица Плиска. Да се храниш от костите на дедите ни.

Добави коментар

Водещи новини