Нинова: Помогнете заедно да съхраним българщината

  • 29 май 2018 20:35

  • 2146
  • 3
Нинова: Помогнете заедно да съхраним българщината
© БСП, пресцентър

Да се посветиш на духовността,науката и културата е в най-висша степен родолюбива мисия.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за на годишната среща с представителите на  културата по повод 24 май, организирана от левицата, съобщиха от пресцентъра на партията.

"За България и опазване на българщината ми е думата днес. Може би най-голяма почит ще отдадем на братята, ако запазим чистотата на езика си,силата на книгата и свободата на словото“, каза Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

„Знаем, че сте разочаровани от отношението към вас в последните години, но разочарованието от политиците не бива да намалява любовта към отечеството“, призова председателят на БСП.

Тя отбеляза, че трябва да продължи борбата за това процент българска музика, български филми и култура да присъстват в радиата и телевизиите.

„Нещо, което ние започнахме и за което имаме нужда от вашата подкрепа, да го продължим. Нека заедно да продължим работата по въвеждане на културния чек. Една инициатива, която подехме и която осигурява на младите хора достъп до българска култура", подчерта тя.

Нинова се обяви срещу подмяната на българщината, срещу изваждането на великите имена от българските учебници.

Председателят на БСП благодари и на тези, които са застанали срещу Истанбулската конвенция.

"Благодаря ви, защото това също е усилие за запазване на нравственост, на семейни и християнски ценности. Тази битка не е приключила, тя тепърва предстои. Нека заедно браним тези ценности, както го правихме досега", каза също Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
2146 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
mp

2018.05.30 | 09:13

3
za kakva balgarnishtina govorish ninova kato balgarite pocti izbiagaha i ostanaha vav tazi darjava samo izbiratelite na ciganskiat premier ciganite
Умник Гюро

2018.05.29 | 23:57

2
Точно вие, предателите-комунисти, избихте 300 000 невинни българи по лагерите. Ръцете ви са изцапани с българска кръв, червеникави другарчета. Анатема.
Каква стана

2018.05.29 | 21:56

1
Ти престани да я рушиш

Добави коментар

Водещи новини