Румен Овчаров: Ако Корнелия Нинова иска да управлява, трябва да започне политика на приемственост

  • 30 ноември 2017 08:58

  • 4175
  • 6
Румен Овчаров: Ако Корнелия Нинова иска да управлява, трябва да започне политика на приемственост
© БНТ

Ако Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за иска да управлява трябва да започне политика на приемственост. За първи път на тяхна конференция се представи една алтернативна политика. Това заяви бившият министър на икономиката и енергетиката Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в в сутрешния блок на БНТ.

АЕЦ "Белене" в крайна сметка ще се пусне, накрая ще си платим парите. Съвсем нормални и реалистични са параметрите за електрическата централа, но трябва да се разбере дали пускането й е практически възможно. Преди 5 години някои си скубеха косите да обясняват, че не ни трябва АЕЦ "Белене". Същите тези хора сега се опитват да го пуснат. Този проект няма проблем по икономическата си ефективност. 2008 година фирми бяха на опашка да участват в проекта, 2009 г. дойде на власт Трайчо Трайков и им каза, че нямаме нужда от чуждо участие, каза бившият министър на икономиката по темата за АЕЦ ''Белене“.

Много се притеснявам да не се случи това с АЕЦ ''Белене'', което се случи с „Южен поток“, проект, който наду цената си от 1 милиард лева до 4 милиарда лева. Едно абсолютно неразумно увеличаване на цената, а ние дълги години ще ги връщаме на Русия, продължи той.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г иска да пусне АЕЦ ''Белене'', но не е питал този, който поиска да го спре, завърши Овчаров по темата за електрическата централа.

Вие наистина ли мислите, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г иска да разследва приватизацията. Иска да отклони вниманието, с това да не се разследва корупцията сега, а от преди години. Американски политик преди седмици каза в интервю, че проектът е лош, каза още бившият министър на икономиката по темата за обсъждането в Парламента за разследване на приватизацията.

Искаме ли да знаем истината за Прехода? Защото едни силови групировки присвоиха големи суми пари. А кой раздаде на концесията най-големите блага на България?, завърши Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в по темата за ревизията на приватизацията.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
4175 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
НИНОВА, ЛЪЖАТА И ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ

2018.02.27 | 21:33

6
НИНОВА, К.ДОБРЕВ, ГЕРГОВ, ОВЧАРОВ, ЯНКОВ, СТОЙНЕВ, ВСЕ МИЛИОНЕРИ И ОЛИГАРСИ , СТАНАЛИ ТАКИВА ПО КРИМИНАЛЕН НАЧИН. КАК ПРИДОБИХТЕ ВЪНШНОТЪРГОВСКИТЕ ДРУЖЕСТВА, СПАКОМПЛЕКСИТЕ "БЕЛЧИН ГАРДЪН" И "СТРИМОН ГАРДЪН", ПЛОВДИВСИЯ ПАНАИР, ВЕЦОВЕ, ТЕЦОВЕ, ЕНЕРГИЙНИ ФИРМИ, ОГРОМНИ ГОРСК
вашта мм...,комунистическа

2018.02.27 | 21:33

5
Та то не остана вече какво да приемате,бе Офч,за да говориш за"приемственост".За 28 години приехте всички активи на държавицата ни всичко е оглозгато, ставайки червени кардинали!
AC DC

2018.02.27 | 21:33

4
Ако се търси истината да се отворят архивите на БКП, а не да дъвчат тези на държавните служби. Не ми се вярва да са унищожени, защото тези които ги държат, държат всички пионки от прехода. Разни Митодиевци и Антоновци ни заглавучкват години с измислени казуси за ДС. Криминалн

2018.02.27 | 21:32

2
Тоя седесар да се изгони от БСП.
аз

2018.02.27 | 21:32

3
Да! Той е за ДПС!

2018.02.27 | 21:32

1
Р.Овч. Ръководителят на БГ мафията.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини