Весела Лечев и Тома Биков в спор за редовността на изборите в Галиче

  • 29 май 2018 08:01

  • 2236
  • 5
Весела Лечев и Тома Биков в спор за редовността на изборите в Галиче
©

Изборният процес през последната седмица е грозна картина. Нарушават се грубо всички демократични граници. Нарушават се свободите на хората. Ще искаме касиране на изборите в Галиче и Беден. Ще сезираме всички европейски органи. Това е битка за свободата на хората.

Това каза в ефира на БТВ депутатът от БСП Весела Лечева. "Аз участвах в изборите в община Макреш. Всички, които обявиха, че ще подкрепят нашия кандидат, бяха заплашвани. Ще обобщим всички сигнали и ще ги предоставим на прокуратурата. Живеем в демократична България и трябва да избавим гражданите от страховете им. Представям си какво ще бъде догодина на местните избори. Корпоративният вот е много силен", каза тя.

По телефона се включи и народният представител от ГЕРБ Тома Биков. "Прокуратурата да се самосезира и да провери дали Ценко Чоков е звънял от затвора. Колегите от БСП са чувствителни на темата телефон от затвора. Техен депутат е обвиняем за купуване на гласове в Асеновград, като това е ставало чрез разговори по телефона със затворник. БСП печелят изборите в Макреш. Как така там устояха на натиска от страна на ГЕРБ? Всички медии бяха в Галиче и видяха, че няма никакви нередности. Ако БСП имат доказателства, да ги дадат в прокуратурата. Искам да припомня, че след първия тур в Галиче БСП водеше. Ние сме в коалиция с ВМРО и с тяхна помощ обърнахме резултата. Не виждам нищо странно в това. Не искам да коментирам думите на Кирил Добрев, но когато той ми каже добро утро, поглеждам дали слънцето не залязва", обяви Тома Биков.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2236 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Бузлуджанска бабушкера

2018.05.29 | 14:25

3
За е.бано червено дупе цяр няма -- освен да го повториш !
ЕЙ ИДИОТИНО

2018.06.01 | 22:28

5
НЕ ПСУВАЙ ББ И ТОЙ Е БАШ КОМУНИСТ
ПЕДАЛА КРУПНИК

2018.06.01 | 22:27

4
ЕЙ БИКОВ ЛИ СИ МАЧО ЛИ СИ.......АБЕ ГОЛЯМ СИ МРЪСНИК БЕ ДА Е,,,,,,БАААААААААААААА

2018.05.29 | 13:45

2
ГЕРБ са ученици на БКП! Със заплахи печелеха изборите 45 години, същия метод прилагат и сега!

2018.05.29 | 13:39

1
Еййй пак за това Галиче! Ще ме накарат да отида там и да видя какво толкова в товасело освен магарета, кучета, котки, гъски и т. н.

Добави коментар

Водещи новини