Отцепници: Волен, Капка и Димитър Стоянов бяха като семейство Адамс

  • 08 февруари 2012 12:06

  • 7051
  • 6
Отцепници: Волен, Капка и Димитър Стоянов бяха като семейство Адамс
© Булфото

В пресклуба на БТА бивши членове на "Атака" отново заявиха, че са били карани да подписват договори за поръчителство преди парламентарните избори.

По думите на Стоян Иванов, с такива документи са били обвързани 41 членове на партията, които са били на предни места в кандидат-депутатски листи, а 17 от тях са все още действащи депутати. Той посочи, че такава обвързаност е заплаха за националната сигурност, защото може да повлияе на решенията, които взимат в парламента тези народни представители.

Отцепниците обвиняват лично Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Иванов обяви, че Камен Петров и Христо Христов, които са вуйчовци на Капка Сидерова, стават собственици на офшорни компании, регистрирани на Сейшелските острови, непосредствено преди подписаните договори за поръчителство. Стоян Иванов каза, че след като Софийската районна прокуратура не е излязла с решение по случая, ще обжалват пред Софийска градска прокуратура. "По слуая ще сезираме и ДАНС, защото зад тези офшорки във всеки един момент могат да застанат неясно какви субекти, включително и такива, които са заплаха за националната сигурност, като терористи например", каза още Иванов.

Валентин Касабов каза, че в тази схема роля имат и съпругата на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа – Капка, както и доведеният му син и евродепутат Димитър Стоянов. „Те бяха като семейство Адамс. Капка и Димитър също трябва да понесат своята отговорност по случая, ако не съдействат истината да излезе наяве", добави Касабов.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
7051 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
pl

2013.12.03 | 07:40

6
сите у затворо
пепи

2012.03.23 | 23:11

5
ведньж изтьрви питомното пьк иди гони дивото това е падна реитинга на атака а сега ще се мь4ат да го вдигнат.
vassil popov

2012.02.14 | 16:40

4
и кой го казва волен капка и димитьр стоянов били като семейство адамс тези който се продадоха и сьсипват една патриотична партия Лумпени изроди !!!
n

2012.02.09 | 23:17

3
касабов сигурно е като шрек.

2012.02.09 | 21:45

2
Отцепници и бивши членове на "Атака - предатели и пумияри.

2012.02.09 | 06:28

1
ПЕЧЕЛИ РЕАЛНИ ПАРИ ОНЛАЙН! N E O B U X - P E C H A L B A . F R E E . B G

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини