Цветан Цветанов посети новата спортна зала „Арена Шумен“ (снимки)

  • 12 май 2018 10:20

  • 1928
  • 3
Цветан Цветанов посети новата спортна зала „Арена Шумен“ (снимки)
© Пресцентър ПП ГЕРБ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа посети новата спортна зала „Арена Шумен“ и се запозна с хода на довършителните работи по спортното съоръжение. Заедно с Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа бяха кметът на Шумен и областен координатор на ГЕРБ Любомир Христов, областният управител на Шумен проф. Стефан Желев, както и депутатите Румен Генов и Димитър Александров.

Строителството на „Арена Шумен“ се финансира с 8 млн. лв., отпуснати от правителството на Бойко Борисов през август 2016 година. Многофункционалната спортна зала ще има 1500 стационарни седящи места, а с мобилните трибуни на терена капацитетът й ще достига до 2400 души. Застроената площ е близо 5000 кв. м. Всички основни зони на залата са разположени така, че тя да създава благоприятни условия за различни видове дейности. Залата е подходяща за всички спортове - международни състезания по волейбол, баскетбол, хандбал, художествена гимнастика, бокс, фехтовка. Изпълнителите изтъкват, че като архитектура и функционалност е най-добра след столичната „Арена Армеец“

По думите на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа „Арена Шумен“ е перлата на града. „Досега в Шумен не е имало такава инвестиция. Това предизвиква интереса и на други инвеститори“, посочи Цветанов.

Той обясни, че на мястото на „Арена Шумен“ преди е имало изоставена казарма, превърнала се в бунище. „А какво имаме днес? Най-мащабният проект в историята на Шумен!“, категоричен бе председателят на ПГ на ГЕРБ.

Той изтъкна, че по време на строителството изпълнителите на проекта са помислили за всичко и това се личи от допълнителните кръгови движения и приспособленията, осигуряващи достъп до залата и на инвалиди.

„“Арена Шумен" промени облика на града завинаги“, каза още Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

Novini.bg
1928 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини