Цветан Цветанов: Младостта е предимството на кандидата на ГЕРБ за кмет на с. Маломир Деян Чолаков (с

  • 12 май 2018 11:31

  • 5455
  • 2
Цветан Цветанов: Младостта е предимството на кандидата на ГЕРБ за кмет на с. Маломир Деян Чолаков (с
© Пресцентър ПП ГЕРБ

Нашият кандидат Деян Чолаков е млад и това е неговото предимство. Уверен съм, че той може да демонстрира, че има шанс за развитие и за младите хора дори в най-малките населени места. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов по време на предизборно общоселско събрание в село Маломир (община Върбица, област Шумен).

На него Цветанов подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на село Маломир Деян Чолаков за частичните местни избори, насрочени за 20 май 2018 г. В предизборната среша участваха още кметът на Шумен и областен координатор на ГЕРБ Любомир Христов, депутатите от ГЕРБ-Шумен Румен Генов и Димитър Александров, както и областният управител проф. Стефан Желев.

„Откакто вече 11 години има ГЕРБ ние винаги сме работили по разширяването на структурите си. Днес също сме с протегната ръка към всеки, който иска по-добро бъдеще за населеното си място“, категоричен бе Цветанов. Той отбеляза, че ГЕРБ не разделя хората. „Напротив – искаме да ги обединим. Да делиш градовете и селата на наши и ваши е грешен подход, който не е присъщ на ГЕРБ. Затова сме толкова силни“, посочи зам.-председателят на партията.

Той увери присъстващите, че ГЕРБ може да предложи алтернатива и политики, насочени към нуждите на всеки един от тях. „Деян има ясна визия какво трябва да се промени. Той е изключително отговорен и винаги готов да разговаря и обяснява нашите политики“, каза още Цветан Цветанов.

„Наш дълг е да убедим хората да гласуват по съвест, за да изберат най-достойния кандидат“, уточни председателят на ПГ на ГЕРБ. „За мен това е Деян Чолаков“, категоричен бе Цветанов.

По думите на Деян Чолаков в селото всички сякаш са забравени от институциите. „Поведението на общинския кмет е неприемливо. Аз ще бъда кмет на всички“, увери той.

„Деян беше мой студент. Мога да кажа само хубави неща за него – човек, който се ползва с уважението на колеги и преподаватели“, каза на свой ред областният управител на Шумен проф. Стефан Желев и отбеляза, че ако ГЕРБ успее да спечели в с. Маломир, догодина ще успее и във Върбица.

Последвайте канала на

Novini.bg
5455 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини