БСП: Българските социалисти са силен политически опонент (видео)

  • 09 май 2018 10:11

  • 1840
  • 1
БСП: Българските социалисти са силен политически опонент (видео)
©

Българските социалисти са силен политически опонент.

Това заяви от парламентарната трибуна депутатът Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на в декларация на БСП по случая Деня на Европа.

Днес е важен ден. Днес е ден, в който гледаме назад към опустошената Европа, но виждаме и първите искри на нейното възраждане и единство, се посочва в текста.

„Без 9 май 1945 г. - Денят на Победата, нямаше да има 9 май 1950 г. – Денят на Европа. И Европа нямаше да бъде такава, каквато е днес. Светът също“, посочи политикът.

Според него напрежението ескалира въпреки многото думи за свобода, демокрация и мир.

„Европа също живее в ритъма на нови предизвикателства – бежанска вълна, заплахата от тероризъм, от непрекъсната война срещу нормалния живот. Атентати днес има, независимо дали в Москва, Санкт Петербург, Париж, Ница, Стокхолм, Брюксел, Мадрид, Лондон“,заяви народният представител.

По думите му разумът тръгва от това- най-сетне да оценим достойно и спокойно миналото и да спрем с отричането и дребните вътрешни боричкания.

„Българските социалисти пазим европейската перспектива на България, но вярваме, че нагнетяването на омраза, подозрения, негативизъм към руската страна е вредно и опасно“, смята още политикът.

Той призова за край на идеологическите залитания.

„Стига идеологически залитания и следване на пропагандни сюжети, независимо какви. Време е за осъзнаване и обединение около национални цели“, заяви още Стойнев.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1840 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ббб

2021.08.31 | 21:39

1
А ти Стойнев си едно рядко лайно...

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини