Теменужка Петкова ще отговаря на депутатите

  • 27 април 2018 07:33

  • 1183
  • 2
Теменужка Петкова ще отговаря на депутатите
©

Министърът на енергетиката Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по ще отговаря на депутатите днес.

Това предвижда програмата за работа на Народното събрание.

Въпросите ще са свързани с междусистемната газова връзка Гърция-България и със сигурността на електроенергийната ни система.

Информация за структурата и оптимизирането на работата на Районните здравни инспекции пък ще даде здравният министър Кирил Ананиев.

В петъчния парламентарен контрол ще участва и министърът на туризма Николина Ангелкова. Тя ще отговаря за неохраняемите морски плажове.

Министърът на културата Боил БановБоил Банов Боил Банов е министър на културата. Роден е на 26 май 1971 г. в София. Завършва „Режисура за ще информира депутатите за къщата на Райна Княгиня в София.

На въпроси за заплащането на заетите в науката и за резултатите от механизма за задържане на децата в училище ще отговаря образователният министър Красимир Вълчев.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
1183 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
????

2018.04.27 | 11:58

2
А,ще я ПИТАТ ли,и ТЯ ще ОТГОВОРИ ли,КЪДЕ са ПЛАТЕНИТЕ "реактори"???? Защото на площадката в "Белене" има само КАШОНИ и НАЙЛОНИ!!!
ЗА ЧЕЗ

2018.04.27 | 08:17

1
А ПАРИЧКИ ОТКЪДЕ?ИМА КОЙ ДА Й ДАДЕ.БАТЕ БОЙКО Е ЗАД ТЕБ И ЩЕ ДАВА ВСЕКИ ЛЕВ.

Добави коментар

Водещи новини