ПП ГЕРБ регистрира Николай Ненчев за кандидат-кмет на община Макреш

  • 25 април 2018 10:56

  • 1095
  • 0
ПП ГЕРБ регистрира Николай Ненчев за кандидат-кмет на община Макреш
©

ПП ГЕРБ регистрира Николай Ненчев за кандидат-кмет на община Макреш, обл. Видин за предстоящите на 20 май частични местни избори. Това съобщават от пресцентъра на ГЕРБ във Видин.

Необходимите документи са внесени в Общинската избирателна комисия от общинския ръководител на ГЕРБ-Макреш Иван Андреев. Николай Ненчев е на 57 години, семеен, с две дъщери и двама внуци. Той е дългогодишен кмет на най-голямото населено място в община Макреш - село Раковица.

"Николай има дългогодишен управленски опит, доказал е, че може да работи за хората. Ненапразно жителите на Раковица вече петнайсет години му гласуват своето доверие. Убеден съм, че Николай Ненчев е активният, сериозен и отговорен човек, от който нашата община се нуждае", е казал след регистрацията му в ОИК общинският ръководител на ГЕРБ-Макреш Иван Андреев. Според изтегления в ЦИК жребий Николай Ненчев ще е под номер 1 в бюлетината на 20 май. До частични местни избори в община Макреш се стигна след като досегашният кмет Иван Каменов подаде оставка по лични причини.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1095 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини