Яне Янев: Връзките на Първанов с престъпния свят ще бъдат разкрити

  • 06 февруари 2012 08:36

  • 2414
  • 9
Яне Янев: Връзките на Първанов с престъпния свят ще бъдат разкрити
©

Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в го е страх от премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, тъй като сега медийният комфорт приключи и неговите връзки ще излязат наяве. Това заяви в предаването Тази сутрин по БТВ лидерът на РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,. Сега да не се окаже, че някои негови дарители, част от бизнесгрупировки, са свързани с престъпния свят, попита риторично Янев.

Има хора, които са част от средния ешелон от етажите по властта и няколко митничари, осъдени по сигнал на ОЛАФ. Те също са били помилвани, категоричен е Янев.

Един престъпник наркотрафикант осъждан за изнасилване, осъден на три инстанции. На прокурор в окръжната инстанция е предложен подкуп от над 100 000 лв., след това съдията от касационната инстанция също е бил атакуван с предложение за подкуп. Същата схема е приложена при още едно помилване на богат ромски бос с инициали И.Х.Ч.

Сега ще се види кой ги е хващал и после кой ги пуска, категоричен е Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,. Целта за липсата на указ за прехвърляне на правомощията за помилване и опрощаване на дълговете на вицепрезидента Ангел Марин е отговорността да бъде прехвърлена. Сега виновни ще се окажат юристите или бившият вицепрезидент, твърди Янев.

Последвайте канала на

Novini.bg
2414 9

Коментари 9

Добави коментар
sds

2012.02.07 | 15:03

3
колкото свали бат бойко от власт! хахаа палячо!!!!!
нормален

2012.02.07 | 15:03

4
Господа журналисти, моля престанете този ПИНОКИО да ни забавлява! Това е един лумпен, който няма нищо свято да проповядва. Защо Борисов му позволява да го уволнява и след това възхвалява? По този начин повече го компроментира , отколкото да му съдейства.
джъдж

2012.02.09 | 21:58

8
Смятам ,че вече и малките деца са наясно ,че агент Гоце и ген. Марин ,са работили като мутренска бригада. Не мога също да си представя ,че бригадира Марин е помилвал цялата измет - без да е отчитал приход и на шефа си Гоце. Лошото е ,че тия публични истини ,идват от устата на лудото Яне - така проблема се измества и става водевил.
Wolf

2012.02.09 | 11:26

7
ЯНЕ ЯНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ВСИЧКИ СТЕ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ ГАРГА НА ГАРГА ОКО НЕ ВАДИ ЕГАТИ ТАШАКА
Даниела

2012.02.07 | 15:03

2
Ох, боже.Чудя се Яне Янев , с какви очи въобще се появява по медиите. До вчера размяташе флашки , уволняваше Бойко Борисов , а вече си е направо член на ГЕРБ. Защо законодателството позволява токаво политическо номадство и това е честно ли е спрямо избирателите на РЗС?(не че съм една от тях)
джъдж

2012.02.07 | 15:03

5
Здравей Даниела ,как си ? Затъжил се бях за теб. Относно Янев ,си съвършено права - този е по гаден и от проститутките на "Лъвов мост". Закони не могат да контролират човек ,който е червив в същността си ,така че в неговия случай - нищо не помага ,просто на следващите избори ,никой не трябва да му обръща внимание и тоя палячо ще си увехне сам ,по себе си. Лек ден и успешна седмица ,желая. Джъдж
???

2012.02.09 | 23:32

9
Абсолютно е задължително вече да се минава на психотест, но пред външни психиатри, защото нашите като всички други са подкупни, за постовете - депутат, министър, зам. министър, областен, кмет и на други публични и обществено-отговорни постове, от които зависи живота и съдбата на хората. И да се търси най-строга отговорност за противоречиви публични изявления, което означава - чрез измама вкарване в заблуждение на някого с цел лично облагодетелстване. Първото ще попречи да се измъкнат от наказателно преследване извършилите второто. За лъжесвидетелство в съда наказанието е до 5 г. затвор.

2012.02.07 | 11:58

1
АЙДЕЕЕЕ ,ОТ ТАКИВА ПРОДАЖНИЦИ ВЕЧЕ АКЪЛ НЕЩЕМ!НЯМА НУЖДА ДА РАЗКРИВАШ НИЩАО И ЗА НИКОГО .НАЙГОЛЯМОТО ТИ РАЗКРИВАНЕ В ТВОЙТА ЖАЛКА ПОЛИТИЧЕСКА КАРИЕРА БЕШЕ ТВОЕТО СОБСТВЕНО САМОРАЗКРИВАНЕ. СКОРО И БОЙКО ЩЕ ТИ ТЕГЛИ ШУТА! И ДА СИ ПЛАТИШ НА ЗАСТЪПНИЦИТЕ ПО ИЗБОРИТЕ ДЕТО ГИ ИЗЛЪГА . МРЪСЕН ИЗМАМНИК . ПОМНИШЛИ КАКВО КАЗВАШЕ "В КАМЕОНЕТКАТА И АЙДЕ НА ТОПЛО ". ВНИМАВАЙ НЯКОЙ ДЕН ДА НЕ ДОЙДЕ ИЗА ТЕБЕ.
Alegro Ma Non Tropp Un Pokko Maestoso

2012.02.08 | 20:34

6
Пикльо!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини