Карадайъ: Призоваваме за бързото решаване на проблемите на българите (видео)

  • 18 април 2018 10:33

  • 2246
  • 2
Карадайъ: Призоваваме за бързото решаване на проблемите на българите (видео)
© Novini.bg (архив)

Визията за управление трябва да включва и цел на реформите. Този подход изисква нов тип управление и формула. Това заяви председателят на ДПС Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, в декларация от името на ПГ по повод новата парламентарна сесия.

"Реалностите днес налагат бързо отвръщане пред безпомощното спотайване в очакване на следващия ден. Само така можем да имаме общи цели с общи усилия, както и необходимата политическа воля и кураж да ги постигаме“, каза още той.

"Българските граждани очакват справяне с бедността, реформи в образованието, здравеопазването, социалната и пенсионната политика. Българските граждани очакват висок жизнен стандарт и качество на живот. Искат работни места, сигурност и стабилност, както и гарантиране на правата и свободите и достойнството на всеки един човек", допълни Карадайъ.

"Призоваваме за бързото решаване на проблемите на българите и за мястото на България в регионален и световен план. ПГ на ДПС като национално отговорна партия ще продължи да подкрепя всяко добро решение в тази връзка", завърши Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2246 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Петър

2018.04.18 | 13:57

2
Доживяхме ... Няма БСП, няма ГРОБ. Има ДПС, което защитава българите.

2018.04.18 | 13:57

1
ами то за 30 г. демокрация се случи онова, което турците не са успели да направят за 500...

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини